reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

U mnie dobrze, ogarniam organizm do transferu, chodzę nawet na akupunkturę [emoji3]moze we wrześniu będę wiedzieć cos wiecej(liczę na zielone światło)! Na forum rzadziej wchodzę bo nie mam co pisać [emoji12] A u was jak? Rośniecie?

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Kciuki za szybki i udany transfer!

reklama
Tez ja pamiętam , to jakoś nie dawno było .Nie ogarniałam tego co pisze .
To trzymam kciuki [emoji106][emoji106]
Oj u Mnie tez był numer na prenatalnych z tętnem . Prawie na zawał zeszłam tak mnie lekarz nastraszył. Wydałam kolejne 370zl poszłam na drugie prenatalne do innego i wszystko było dobrze .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
a właśnie, odzyskałaś te pieniądze?

A Ja wam się pochwale że w końcu zaczynam wyglądać jak ciężarówka [emoji12][emoji12][emoji12]
1503653860-aaaaaa.jpeg

masz brzuch jak ja!!! jeju jaka Ty sliczna jestes, nie mowcie mojemu mezowi, zakochalam sie:D

Ja tez się zakochałam [emoji7][emoji7] naprawdę śliczna jesteś [emoji3]i jaki ładny juz brzuszek [emoji3]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

masz brzuch jak ja!!! jeju jaka Ty sliczna jestes, nie mowcie mojemu mezowi, zakochalam sie:D

Dziewczyny wszystkie jesteśmy śliczne , nie ma brzydkich kobiet każda jest piękna na swój typ urody . Uwierzcie ze kiedyś moja uroda w tym kraju była przekleństwem dla Mnie i zawsze mówiłam do Mamy dlaczego mnie taka urodziłaś . Dziś cieszę się ze czasy się zmieniają bo może mojej córce będzie łatwiej .
@dreamscometrue tylko że ty jesteś dalej o kilka tygodni [emoji12]

Dziewczyny wszystkie jesteśmy śliczne , nie ma brzydkich kobiet każda jest piękna na swój typ urody . Uwierzcie ze kiedyś moja uroda w tym kraju była przekleństwem dla Mnie i zawsze mówiłam do Mamy dlaczego mnie taka urodziłaś . Dziś cieszę się ze czasy się zmieniają bo może mojej córce będzie łatwiej .
@dreamscometrue tylko że ty jesteś dalej o kilka tygodni [emoji12]

no wlasnie:D moze mi sie tak wydaje, bo taki profil zdjecia...

reklama
Chyba wszyscy maja mniejszy [emoji24] boje się ze mój będzie ogromny w 9 miesiącu ale wiem ze nie ma sie chyba na to wpływu ( chyba ze ktoś się objada ale Ja to właśnie jem bardzo mało )

Ja jestem w 26 tyg, a wyglądam jak moja siostra w 36. No ale ja z dwójką. A na wadze już prawie 10 kg do przodu.
Nie martw sie to wszystko dla Niuńków. Tyle o tym marzyłyśmy, że teraz cieszy mnie nawet ta dycha na wadze do przodu[emoji4] [emoji8]

Do góry