reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

U mnie dobrze, ogarniam organizm do transferu, chodzę nawet na akupunkturę [emoji3]moze we wrześniu będę wiedzieć cos wiecej(liczę na zielone światło)! Na forum rzadziej wchodzę bo nie mam co pisać [emoji12] A u was jak? Rośniecie?

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Kciuki za szybki i udany transfer!

reklama
Tez ja pamiętam , to jakoś nie dawno było .Nie ogarniałam tego co pisze .
To trzymam kciuki [emoji106][emoji106]
Oj u Mnie tez był numer na prenatalnych z tętnem . Prawie na zawał zeszłam tak mnie lekarz nastraszył. Wydałam kolejne 370zl poszłam na drugie prenatalne do innego i wszystko było dobrze .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
a właśnie, odzyskałaś te pieniądze?

A Ja wam się pochwale że w końcu zaczynam wyglądać jak ciężarówka [emoji12][emoji12][emoji12]
1503653860-aaaaaa.jpeg

masz brzuch jak ja!!! jeju jaka Ty sliczna jestes, nie mowcie mojemu mezowi, zakochalam sie:D

Ja tez się zakochałam [emoji7][emoji7] naprawdę śliczna jesteś [emoji3]i jaki ładny juz brzuszek [emoji3]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

masz brzuch jak ja!!! jeju jaka Ty sliczna jestes, nie mowcie mojemu mezowi, zakochalam sie:D

Dziewczyny wszystkie jesteśmy śliczne , nie ma brzydkich kobiet każda jest piękna na swój typ urody . Uwierzcie ze kiedyś moja uroda w tym kraju była przekleństwem dla Mnie i zawsze mówiłam do Mamy dlaczego mnie taka urodziłaś . Dziś cieszę się ze czasy się zmieniają bo może mojej córce będzie łatwiej .
@dreamscometrue tylko że ty jesteś dalej o kilka tygodni [emoji12]

Dziewczyny wszystkie jesteśmy śliczne , nie ma brzydkich kobiet każda jest piękna na swój typ urody . Uwierzcie ze kiedyś moja uroda w tym kraju była przekleństwem dla Mnie i zawsze mówiłam do Mamy dlaczego mnie taka urodziłaś . Dziś cieszę się ze czasy się zmieniają bo może mojej córce będzie łatwiej .
@dreamscometrue tylko że ty jesteś dalej o kilka tygodni [emoji12]

no wlasnie:D moze mi sie tak wydaje, bo taki profil zdjecia...

reklama
Chyba wszyscy maja mniejszy [emoji24] boje się ze mój będzie ogromny w 9 miesiącu ale wiem ze nie ma sie chyba na to wpływu ( chyba ze ktoś się objada ale Ja to właśnie jem bardzo mało )

Ja jestem w 26 tyg, a wyglądam jak moja siostra w 36. No ale ja z dwójką. A na wadze już prawie 10 kg do przodu.
Nie martw sie to wszystko dla Niuńków. Tyle o tym marzyłyśmy, że teraz cieszy mnie nawet ta dycha na wadze do przodu[emoji4] [emoji8]

Do góry