Ale fajny!!! Ja mam dużo mniejszy a dziś 22+1A Ja wam się pochwale że w końcu zaczynam wyglądać jak ciężarówka [emoji12][emoji12][emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale fajny!!! Ja mam dużo mniejszy a dziś 22+1A Ja wam się pochwale że w końcu zaczynam wyglądać jak ciężarówka [emoji12][emoji12][emoji12]
Ale jesteś śliczna! A brzuszek niczego sobie Który tydzień?
Ale fajny!!! Ja mam dużo mniejszy a dziś 22+1
Superrrr to ciesz się!!! Ja też się nie mogę takiego doczekaćChyba wszyscy maja mniejszy [emoji24] boje się ze mój będzie ogromny w 9 miesiącu ale wiem ze nie ma sie chyba na to wpływu ( chyba ze ktoś się objada ale Ja to właśnie jem bardzo mało )
A Ja wam się pochwale że w końcu zaczynam wyglądać jak ciężarówka [emoji12][emoji12][emoji12]
Jak córcia odziedziczy twoja urodę to Tatus z domu nie będzie jej wypuszczał...A Ja wam się pochwale że w końcu zaczynam wyglądać jak ciężarówka [emoji12][emoji12][emoji12]
Jak córcia odziedziczy twoja urodę to Tatus z domu nie będzie jej wypuszczał...
W pierwszym trymestrze też miałam problemy z naczynkami w nosie, a ze dwa razy dłuższe i obfite krwawienia.Dziewczyny a czy ktoras z was miala krew z nosa? Nie kto wie jak duzo ale od kilku dni mam troche na chusteczce. Raz mniej raz wiecej? Normalne to?
Pixie_Dixie a co tam u Ciebie słychać? już coś działacie? Teraz mam mniej czasu na forum i nawet nie wiem co się dzieje..