reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A Ja wam się pochwale że w końcu zaczynam wyglądać jak ciężarówka [emoji12][emoji12][emoji12]
1503653860-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale fajny!!! Ja mam dużo mniejszy a dziś 22+1

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Chyba wszyscy maja mniejszy [emoji24] boje się ze mój będzie ogromny w 9 miesiącu ale wiem ze nie ma sie chyba na to wpływu ( chyba ze ktoś się objada ale Ja to właśnie jem bardzo mało )

Superrrr to ciesz się!!! Ja też się nie mogę takiego doczekać

Jak córcia odziedziczy twoja urodę to Tatus z domu nie będzie jej wypuszczał...

Śmieją się w rodzinie ze mogłaby mieć włosy blond po Tacie i byłaby bardziej oryginalna [emoji6]choć Ja mam geny Ormiańskie które są bardzo silne i braci dzieci są jak moje klony [emoji6]

reklama
Pixie_Dixie a co tam u Ciebie słychać? :) już coś działacie? Teraz mam mniej czasu na forum i nawet nie wiem co się dzieje..

U mnie dobrze, ogarniam organizm do transferu, chodzę nawet na akupunkturę [emoji3]moze we wrześniu będę wiedzieć cos wiecej(liczę na zielone światło)! Na forum rzadziej wchodzę bo nie mam co pisać [emoji12] A u was jak? Rośniecie?

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Do góry