reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

No to tematy od samego rana...
A ja pamiętam dziewczynę, która miała podane dwa zarodki i czuła się oszukana, bo została z dwoma bąbelkami w brzuszku. Też uciekła dosyć szybko.
Dziewczyny, udało mi się dziś wcisnąć na wizytę o 15:30
bananab.gif
Zobaczę dziś maluszka!
Proszę o trzymanie kciuków, za tętno naszego Bąbelka. Mam nadzieję, że się unormuje.

reklama
A ja pamiętam dziewczynę, która miała podane dwa zarodki i czuła się oszukana, bo została z dwoma bąbelkami w brzuszku. Też uciekła dosyć szybko.
bananab.gif
Zobaczę dziś maluszka!
Proszę o trzymanie kciuków, za tętno naszego Bąbelka. Mam nadzieję, że się unormuje.

Tez ja pamiętam , to jakoś nie dawno było .Nie ogarniałam tego co pisze .
To trzymam kciuki [emoji106][emoji106]
Oj u Mnie tez był numer na prenatalnych z tętnem . Prawie na zawał zeszłam tak mnie lekarz nastraszył. Wydałam kolejne 370zl poszłam na drugie prenatalne do innego i wszystko było dobrze .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny te co sa w uk (bo rozumiem ze z irl jestem sama) czy na tych wizytach w szpitalu robia prenatalne? Bo mnie moj doktorek umowil do niego ale nie powiedzial czy tylko usg czy krew tez? I teraz nie wiem bo jakby robili tez w szpitalu to dwa razy robic?

bananab.gif
Zobaczę dziś maluszka!
Też ją pamiętam... Zobaczcie co te hormony robią z dziewczynami... Albo one są niedojrzałe emocjonalnie albo tak im psycha siada przez to co musimy przechodzić...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

bananab.gif
Zobaczę dziś maluszka!
Tetno będzie super... Ciotki tu kciuki cisną [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Też ją pamiętam... Zobaczcie co te hormony robią z dziewczynami... Albo one są niedojrzałe emocjonalnie albo tak im psycha siada przez to co musimy przechodzić...

No to tez straszna historia... taki bonus od zycia dostac! I narzekac... wiekszosc z nas marzy o blizniakach przeciez...

reklama
Do góry