Ewunka
Fanka BB :)
Jestem uzależniona od tousaPrezent na mikolaja od Taty. W zyciu bym nie kupila, no ale coz [emoji16]
Mam jeszcze takie, tych uzywam ciagle [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mój Mikołaj też o tym wie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem uzależniona od tousaPrezent na mikolaja od Taty. W zyciu bym nie kupila, no ale coz [emoji16]
Mam jeszcze takie, tych uzywam ciagle [emoji4]
Jestem uzależniona od tousa
Mój Mikołaj też o tym wie
No miś z cyckami i tyle kasy .....Ja nie mowie, ze to nie jest ladne, ale jak sie dowiedzialam ile kosztowalo to puknelam mu w glowe. Bez przesady [emoji4]
Kolczyki pewnie bedzie miala stamtad. Musze kupic i zalozyc jej w koncu.
Sweet[emoji5]Zobacz załącznik 817363 Dzień dobry 17 tc
Śliczna mamusia [emoji4]Zobacz załącznik 817363 Dzień dobry 17 tc
ŚlicznieZobacz załącznik 817363 Dzień dobry 17 tc
Ja dostałam zielone światło dopiero po skończonym 1 trymestrzeCześć, dziewczyny
Skromnie dołączam do Waszego grona
I od razu mam pytanie, które mi ostatnio chodzi po głowie: Jak u Was wyglądała sprawa ze współżyciem po udanym transferze?
Pozwoliliśmy sobie dopiero w drugim trymestrze, ale też jakoś... bez wygłupów, że tak to ujmęCześć, dziewczyny
Skromnie dołączam do Waszego grona
I od razu mam pytanie, które mi ostatnio chodzi po głowie: Jak u Was wyglądała sprawa ze współżyciem po udanym transferze?