reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ropuszka, a ty nie chciałaś takiego łóżeczka:
Link do: Bellamy ines 120/60 łóżeczko
??

połowę taniej niż nowe, ale nie wiem czy nie za daleko do ciebie

Madziu paradoks jest taki ze prowadzimy sklepy meblowe i nic mi się nie podoba od dostępnych producentów . Do Wawy za daleko a koncepcja się tez zmieniła bo sofa która zamówiłam okazała się za wielka i za szara i musi wrócić na sklep a ja muszę zmienić koncepcje i chyba będę brała białe łóżeczko.
1501748804-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć, dziewczyny :)

Skromnie dołączam do Waszego grona :sorry2:

I od razu mam pytanie, które mi ostatnio chodzi po głowie: Jak u Was wyglądała sprawa ze współżyciem po udanym transferze? :huh:

Ja od razu usłyszałam że do 15 tygodnia absolutnie nie, może będzie zielone światło od 15 ale od 20 znów szlaban. Mój mąż odlicza dni do 15tc ale tak jak u M@gda znosi z godnością (bardzo podoba mi się określenie) :D

Podpytam jeszcze swojego lekarza bo mi nic nie mówił, ale tak właśnie rozważałam że bym się nie zdecydowała wcześniej niż 2.trymestrze bo długa była droga do tego szczęścia.

Cześć, dziewczyny :)

Skromnie dołączam do Waszego grona :sorry2:

I od razu mam pytanie, które mi ostatnio chodzi po głowie: Jak u Was wyglądała sprawa ze współżyciem po udanym transferze? :huh:
Jak miałam chęć :laugh2: a chęci miałam spore na początku :) potem zaczęła boleć mnie głowa i nie miałam głowy do sexu :D
Dostałam zielone światło po serduszku

Ja właśnie dziś o to miałam spięcie bo my mamy całkowity zakaz i on do mnie dziś wyskoczył znowu nie zapomnij na wizycie zapytać o seks . Wrrr

Powiem wam tak... Ja miałam o to spięcia z mężem jak jeszcze byliśmy narzeczeństwem (taaa straty taty, przed ślubem itd itp...) bo ja ogólnie mam mniejsze libido, niż mój mąż. Powiedziałam mu wtedy, żeby się zastanowił, bo jeśli kiedykolwiek poczuję się zmuszona do pójścia do łóżka to będzie koniec. Długo trawił i myślał, ale przemyślał. Jak mówię nie, to znaczy nie i koniec, nie ma dyskusji i dąsów, chociaż rzadko mówię tak dosadnie. Na początku ciąży mu powiedziałam, że tyle się staraliśmy i się boję, że do początku 2 trymestru nie chce nawet próbować i ani razu mnie o to nie zaczepił - pierwszy seks ja zainicjowałam.

A co do seksu, to są też inne sposoby :) Tego nikt nie zabroni. Można się poprzytulać i pogłaskać ;)

Madziu paradoks jest taki ze prowadzimy sklepy meblowe i nic mi się nie podoba od dostępnych producentów . Do Wawy za daleko a koncepcja się tez zmieniła bo sofa która zamówiłam okazała się za wielka i za szara i musi wrócić na sklep a ja muszę zmienić koncepcje i chyba będę brała białe łóżeczko.
1501748804-aaaaaa.jpeg

Sklep meblowy... super!!! DO tego trzeba mieć gust!

Powiem wam po cichu, że mnie go niestety brakuje :( czasami uda mi się wymyślić coś fajnego ale... no, czasami :D

reklama
Do góry