reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mnie na mdłości pomagała cola .
Był też imbir woda z cytryną migdały no i brałam tabletki .
Miałam mdłości do 15tc potem minęły mam nadzieję już nie wrócą.....
Wg mojej babci na mdlosci i zgage gazowane, najlepiej woda gazowana. Testowalam tylko na zgage i ciut lepiej bylo.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Lekarz przerwał badanie ,serce dziecka bije za szybko . Mam przyjść jeszcze raz za tydzień i pójść do dentysty sprawdzić zęby . Chce mi się wyć .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Za szybko znaczy ile? Co on sobie... niech reszte tez sprawdzi. Czy raczki, nozki sa i tak dalej....

176-173

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde, niech nie... pieprzy... u mnie bylo 164 i to byla srednia. Wstawiam zdjecie, tam nasz taka miarke gdzie sie wynik plasuje wzgledem sredniej... wg mnie jest ok
1501233907-aaaaaa.jpeg

reklama
Ja mam napisane ze wszystko ok. Naprawdę ani słowem nie wspomniał ze za szybko! Jeszcze go pytalam czy serce prawidłowo bije powiedział ze tak

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Do góry