reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Chciałam was jeszcze zapytać czy znacie kogoś kto miał implanty szyjne i rodził naturalnie ? Mam problem bo mam takie implanty od 4 lat i prowadząca powiedziała ze jeśli nie przyniosę zaświadczenia od lekarza to będę rodzic naturalnie a nie przez CC . Problem w tym ze operowali mnie w Opolu a lekarz który to robił widział mnie raz zaraz po operacji i tyle . Nie wiem skąd mam teraz wyczarować takie zaświadczenie . Jak mówię swojemu ze może spróbuje rodzic naturalnie to on ze nie chce żebym skończyła na wózku .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie znam nikogo. Ale powinni Ci w szpitalu wypisać takie zaświadczenie. Tylko pytanie czy bez problemu.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie znam nikogo. Ale powinni Ci w szpitalu wypisać takie zaświadczenie. Tylko pytanie czy bez problemu.

No właśnie pytanie czy powinni bo ten lekarz już tam nie przyjmuje . mieszkam teraz w Szczecinie i jak pomyśle gnać tyle km po niewiadomą to nie za bardzo mi się opłaca . Wyczytałam ze mogłabym wziaść położną która nauczyła by mnie parcia bez nadwyrężania szyi ale czy to możliwe w takich emocjach .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie pytanie czy powinni bo ten lekarz już tam nie przyjmuje . mieszkam teraz w Szczecinie i jak pomyśle gnać tyle km po niewiadomą to nie za bardzo mi się opłaca . Wyczytałam ze mogłabym wziaść położną która nauczyła by mnie parcia bez nadwyrężania szyi ale czy to możliwe w takich emocjach .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Musialabys najpierw zadzwonić i powiedzieć co i jak. I jak wypisza to poprosić o wysłane. Wiesz w emocjach to nie będziesz pamiętać jak przeć.

Chciałam was jeszcze zapytać czy znacie kogoś kto miał implanty szyjne i rodził naturalnie ? Mam problem bo mam takie implanty od 4 lat i prowadząca powiedziała ze jeśli nie przyniosę zaświadczenia od lekarza to będę rodzic naturalnie a nie przez CC . Problem w tym ze operowali mnie w Opolu a lekarz który to robił widział mnie raz zaraz po operacji i tyle . Nie wiem skąd mam teraz wyczarować takie zaświadczenie . Jak mówię swojemu ze może spróbuje rodzic naturalnie to on ze nie chce żebym skończyła na wózku .

Myślę że ortopeda Ci wpisze. Idź prywatnie na wizytę, przecież implanty Masz nic nie sciemniasz, weź jakąś kartę wypisowa z operacji i nie powinno być problemu.

Poza tym @Ropuszka666 wypis ze szpitala musza Ci udostępnić jako dokumentację medyczną. W moim szpitalu wniosek mozna zlozyc przez tel i email i pocztą. A oni powinni Ci wysłać oczywiście za oplata

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Myślę że ortopeda Ci wpisze. Idź prywatnie na wizytę, przecież implanty Masz nic nie sciemniasz, weź jakąś kartę wypisowa z operacji i nie powinno być problemu.
O widzisz. Popieram. I jak masz wypis ze szpitala to tez powinni uwzględnić

To idz do innego lekarza po takie zaswiadczenie, albo zmien prowadzaca... bo takie gadanie jest slabe...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry