reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Portugalia:
IMG_0662_v2.jpg

IMG_0671_v2.jpg

IMG_0677_v2.jpg

IMG_0702_v2.jpg

IMG_20170625_201204v2.jpg

Hiszpania:

IMG_20170620_172129v2.jpg

IMG_20170620_171117v2.jpg

Załączniki

• IMG_0662_v2.jpg
    IMG_0662_v2.jpg
    466,8 KB · Wyświetleń: 511
  • IMG_0671_v2.jpg
    IMG_0671_v2.jpg
    645 KB · Wyświetleń: 518
  • IMG_0677_v2.jpg
    IMG_0677_v2.jpg
    526,8 KB · Wyświetleń: 522
  • IMG_0702_v2.jpg
    IMG_0702_v2.jpg
    570 KB · Wyświetleń: 514
  • IMG_20170625_201204v2.jpg
    IMG_20170625_201204v2.jpg
    197,9 KB · Wyświetleń: 505
  • IMG_20170620_172129v2.jpg
    IMG_20170620_172129v2.jpg
    223 KB · Wyświetleń: 510
  • IMG_20170620_171117v2.jpg
    IMG_20170620_171117v2.jpg
    619,9 KB · Wyświetleń: 515
reklama
Ło Matko [emoji33]współczuje tego czekania , pewnie już zmęczona tym jesteś . Z drugiej strony nie wiem jakie masz relacje z lekarzem i jaki szpital ale nie wyobrażam sobie bynajmniej dzisiaj zeby mojej prowadzącej przy mnie nie było . Może Twój mąż jeszcze da radę zjechać [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lekarza mam naprawdę super. Poznałam go w 2015 na oddziale w szpitalu ,rozpoznał wtedy ciaze pozamaciczną i od tamtej pory tylko u niego. Jest bardzo zaangażowany w moja ciążę, wie ile przeszłam, wie że to ciąża po in vitro. Jest bardzo pomocny przy porodzie . I bardzo chwalony przez pacjetki a jeszcze bardziej przez personel szpitalny.
Mój mąż jest dziś w Szwecji jutro dopiero ma zrzutke towaru , zanim coś mu tam znajdą to się zejdzie.A jak nie urodzę w tym tyg.to nie będzie i mojego lekarza i położnej bo też ma urlop.
Więc zostanę sama jak palec dlatego zdecyduje się na wywołanie w piątek.

Hej dziewczynki :)

Melduję się w grupie przyszłych mamusiek :):):)
Dzisiaj mijają 4 tygodnie od szczęśliwego transferu naszego maluszka . Pod serduchem noszę 4,8 mm malutkiego szczęścia z pięknie bijącym serduszkiem ♥️
Nasz termin porodu to 3 marca :)

Mam też pytanko ... od 2 tygodni męczyły mnie brązowe plamienia , w tym czasie miałam już dwa razy usg na którym wszystko było w porządku : żadnych krwiaków , wszystko idealnie . Codziennie zażywam 3x duphaston oraz 3x luteinę. Jak się okazało plamienie spowodowane było zbyt niskim poziomem progesteronu i od wczoraj dodatkowo muszę przyjmować zastrzyki , dodam że już po pierwszym plamienie zniknęło. Czy któraś z Was miała podobny problem ? Jak długo musiałyście brać zastrzyki ?
Cześć i gratuluję:)
ja brałam prolutex do ok. 17 tc, ale ze względu na krwawienia i problemy z łożyskiem. Wcześniej brałam luteinę dopochwową, którą miałam pierwotnie brać do końca 12 tc. Też miałam niskie poziomy progesteronu, prolutex mocno mi pomógł.

Hej dziewczynki :)

Melduję się w grupie przyszłych mamusiek :):):)
Dzisiaj mijają 4 tygodnie od szczęśliwego transferu naszego maluszka . Pod serduchem noszę 4,8 mm malutkiego szczęścia z pięknie bijącym serduszkiem [emoji813]️
Nasz termin porodu to 3 marca :)

Mam też pytanko ... od 2 tygodni męczyły mnie brązowe plamienia , w tym czasie miałam już dwa razy usg na którym wszystko było w porządku : żadnych krwiaków , wszystko idealnie . Codziennie zażywam 3x duphaston oraz 3x luteinę. Jak się okazało plamienie spowodowane było zbyt niskim poziomem progesteronu i od wczoraj dodatkowo muszę przyjmować zastrzyki , dodam że już po pierwszym plamienie zniknęło. Czy któraś z Was miała podobny problem ? Jak długo musiałyście brać zastrzyki ?
Ja jestem w 22+2 tygodniu ciąży i nadal biorę prolutex o do tego luteina 3×300 , z moim progesteronem też szału nie ma a jaki poziom ty masz?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć i gratuluję:)
ja brałam prolutex do ok. 17 tc, ale ze względu na krwawienia i problemy z łożyskiem. Wcześniej brałam luteinę dopochwową, którą miałam pierwotnie brać do końca 12 tc. Też miałam niskie poziomy progesteronu, prolutex mocno mi pomógł.
Ja juz tez jakis czas prolutex nie bralam a jak sie pojawiły krwawienia to musiałam do niego wrócić

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji169]

Lekarza mam naprawdę super. Poznałam go w 2015 na oddziale w szpitalu ,rozpoznał wtedy ciaze pozamaciczną i od tamtej pory tylko u niego. Jest bardzo zaangażowany w moja ciążę, wie ile przeszłam, wie że to ciąża po in vitro. Jest bardzo pomocny przy porodzie . I bardzo chwalony przez pacjetki a jeszcze bardziej przez personel szpitalny.
Mój mąż jest dziś w Szwecji jutro dopiero ma zrzutke towaru , zanim coś mu tam znajdą to się zejdzie.A jak nie urodzę w tym tyg.to nie będzie i mojego lekarza i położnej bo też ma urlop.
Więc zostanę sama jak palec dlatego zdecyduje się na wywołanie w piątek.
Rustynka kciuki żeby do piątku zaczęło się naturalnie, a jak nie to trzymam kciuki za piątek:)
Lepiej żebyś była pod opieką zaufanych osób.

reklama
Do góry