reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

To co dziś przeżyłam było okropne . Czułam się bardzo dobrze pojechaliśmy do Kauflandu na zakupy i mówię do partnera ze siku mi się chce po czym czuje ze coś leci ze mnie, biegnę do toalety a tam pełno krwi .Szybko w samochód i na pogotowie lekarka prowadząca załatwiła ze zejdzie do mnie ordynator . Byłam pewna ze straciłam już mojego maluszka . Lekarz po USG stwierdza ze z dzieckiem ok ale Ja mam ogromnego krwiaka. Powiedział ze czas pokaże i trzeba to pozostawić naturze bo biorę wszystkie leki jakie można i wiecej zrobić nie mogę .nie zostałam w szpitalu bo nie widziałam sensu a nie lubię szpitali. Jutro mam przyjechać na kontrole . Powiedzcie czy któraś z was miała takiego krwiaka ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Te krwiaki to masakra jakaś ,zawału idzie dostać
Ja nie miałam ale bardzo dużo dziewczyn ma.
Dużo odpoczywaj niech się wchłonie paskuda.

reklama
@aniasiwa jak po wizycie ?

Ja nadal w dwupaku . Umówiłam się jutro na Ktg bo to prawie 39 tc a ja nie byłam. Więc idę na własną rękę zaczynam chyba świrować :baffled: A to dlatego że do 10.07 nie ma mojego lekarza.
Mój m wyjeżdża i zobaczy swojego syna 1.08 mam doła z tego powodu :frown: choć czułam że tak będzie to ciężko mi się z tym pogodzić eh ....
Nie martw się za wczasu, do mnie mówili wszyscy, Że urodzę wcześniej,a urodziłam 11 dni po terminie. Może Franio to też będzie ten typ i jeszcze tatuś go że szpitala odbierze ...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

To co dziś przeżyłam było okropne . Czułam się bardzo dobrze pojechaliśmy do Kauflandu na zakupy i mówię do partnera ze siku mi się chce po czym czuje ze coś leci ze mnie, biegnę do toalety a tam pełno krwi .Szybko w samochód i na pogotowie lekarka prowadząca załatwiła ze zejdzie do mnie ordynator . Byłam pewna ze straciłam już mojego maluszka . Lekarz po USG stwierdza ze z dzieckiem ok ale Ja mam ogromnego krwiaka. Powiedział ze czas pokaże i trzeba to pozostawić naturze bo biorę wszystkie leki jakie można i wiecej zrobić nie mogę .nie zostałam w szpitalu bo nie widziałam sensu a nie lubię szpitali. Jutro mam przyjechać na kontrole . Powiedzcie czy któraś z was miała takiego krwiaka ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Współczuję stresu , masakra, daj znać koniecznie jutro po wizycie . Który masz tydzień dokładnie ?

Znam to uczucie. Raz wstalam w nocy siku i zobaczyłam krew. Spanikowalam jak Ty, IP stwierdzili, ze wszystko ok i nie wiedza skąd krwawienie. Rano klinika, ta sama diagnoza. Przeszło po 4 dniach. Po tygodniu znowu krwawienie okazalo sie, ze mam małego krwiaka. Ale u mnie krwiak 1,3x0,4cm a Mala myślę okolo 7cm juz ma. Tez po 4 dniach lezenia przeszło, teraz plamie na brazowo, bezowo...kontrolę mam 15lipca. Jaki masz ten krwiak i jakie jest dziecko ? Wazne jest umiejscowienie bardzo. Co twój lekarz prowadzący na to?

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]

W wypisie mam wpisane pomiędzy przednią ścianą macicy a kosmówką krwiak o wymiarach 40mmx15mm a ciaza 22mm wiec u Mnie wielki ten krwiak . Lekarka dużo mi pomogła trafiłam odrazu do ordynatora w szpitala bo po niego dzwoniła . Jutro mam iść do niej na kontrole na 10 :00 . Lekarz powiedział ze nic zrobić nie mogę jak tylko czekać . Gdybym zaczęła bardziej krwawić mam przyjechać . Jak badał mnie to powiedział ze to już teraz taka brązowa krew wiec ma nadzieje ze będzie dobrze . Teraz tez troszkę plamie już tak nie leci mocno i jest to brązowa krew. Wiem ze na nic już wpływu nie mam ze to już natura teraz rozegra wszystko...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie martw się za wczasu, do mnie mówili wszyscy, Że urodzę wcześniej,a urodziłam 11 dni po terminie. Może Franio to też będzie ten typ i jeszcze tatuś go że szpitala odbierze ...

Musiałabym urodzić ponad 2 Tyg.po terminie .

Właśnie pojechał i pierwszy raz płakałam jak jechał. I już nie chodzi o to że nie będzie go przy porodzie a o te pierwsze 2 tyg po urodzeniu o ten kontakt z maluchem i bliskość .
Wiem że jemu też jest ciężko że z nami nie będzie.
Jest jeszcze opcja żeby zjechał na własny koszt zobaczymy może tak zrobimy , jak spedycja da ok
Zachciało się firmy transportowej :realmad:

reklama
Musiałabym urodzić ponad 2 Tyg.po terminie .

Właśnie pojechał i pierwszy raz płakałam jak jechał. I już nie chodzi o to że nie będzie go przy porodzie a o te pierwsze 2 tyg po urodzeniu o ten kontakt z maluchem i bliskość .
Wiem że jemu też jest ciężko że z nami nie będzie.
Jest jeszcze opcja żeby zjechał na własny koszt zobaczymy może tak zrobimy , jak spedycja da ok
Zachciało się firmy transportowej :realmad:
Współczuję, a może Franio urodzi się po terminie tak dwa tyg :-) :)

Do góry