reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny nie wiem czy pamiętacie ale krwawilam przez parę dni badalo mnie trzech lekarzy i nic złego nie widzieli. Niedługo po tym byłam na prenatalnych i jeszcze inny lekarz stwierdził że to może być od tego ze widzi odklejenie się owodni na przedniej ścianie 8 mm ale, że już raczej nic nie powinno sie z tym dziać. To było w środę. Od wczoraj znowu mam krwawienie. Moja ginekolog każe leżeć....Mi brak sił juz. Wiecie cos na ten temat? Boję się poronienia[emoji22]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]
Kochana ja miałam krwiaka na macicy i plamiłam, lezalam od lutego do maja, brałam leki i nospe .A jakie leki na to boerzesz i ile? Może na IP powinna podjechać?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny nie wiem czy pamiętacie ale krwawilam przez parę dni badalo mnie trzech lekarzy i nic złego nie widzieli. Niedługo po tym byłam na prenatalnych i jeszcze inny lekarz stwierdził że to może być od tego ze widzi odklejenie się owodni na przedniej ścianie 8 mm ale, że już raczej nic nie powinno sie z tym dziać. To było w środę. Od wczoraj znowu mam krwawienie. Moja ginekolog każe leżeć....Mi brak sił juz. Wiecie cos na ten temat? Boję się poronienia[emoji22]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]
Ja miałam plamienia do trzeciego miesiąca i nie znaleziono przyczyny a była to czysta krew, niewiele ale była. W sumie te plamienia pojawiały się w okolicach terminu miesiączki i to może było to. Leż sobie i odpoczywaj a będzie dobrze :-) :)

Dziewczyny , jestem w połowie 19tc. I w ostatnich dniach, kilkakrotnie czuje jakby spinał mi się brzuch. Nie czuje twardosci, bo jest jeszcze za mały i z lekka obtłuszczony , ale tak wewnętrznie , chyba podobnie jak było w pierwszej ciąży , ale pod koniec , kiedy spinal mi się po chodzeniu , aż od pleców, ale to było w 8 miesiącu i pozbiej... odczuwalyscie takie skurcze na w połowie ciąży ??

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie wiem, może w ten sposób odczuwam ruchy... Ale to chyba za wcześnie, dziecko jest za małe żeby rozciągać macice w ten sposob. Wzięłam nospe teraz, bo już sama nie wiem ... do lekarza dzwonić czy co... ??!!

Ja nie wiem, może w ten sposób odczuwam ruchy... Ale to chyba za wcześnie, dziecko jest za małe żeby rozciągać macice w ten sposob. Wzięłam nospe teraz, bo już sama nie wiem ... do lekarza dzwonić czy co... ??!!

To sa skurcze przepowiadajace... nic groznego. Bedzie tak do konca, bo macica przygotowuje sie do porodu. Jesli po polozeniu sie i odpoczynku przechodzi to jest ok. Jesli nie to wtedy kontaktuj sie z lekarzem.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny , jestem w połowie 19tc. I w ostatnich dniach, kilkakrotnie czuje jakby spinał mi się brzuch. Nie czuje twardosci, bo jest jeszcze za mały i z lekka obtłuszczony , ale tak wewnętrznie , chyba podobnie jak było w pierwszej ciąży , ale pod koniec , kiedy spinal mi się po chodzeniu , aż od pleców, ale to było w 8 miesiącu i pozbiej... odczuwalyscie takie skurcze na w połowie ciąży ??

Ja mialam zwiekszone dawki magnezu ( cytrynian), ponieważ okazało się że mam pomimo niemałych dawek niedobór.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry