reklama
Rustynka
Fanka BB :)
Hej wszystkim, mam pytanko.. Jestem w 14 tc i od pewnego zauważam taki gesty, ciągnący, przezroczysty śluz..nie ma go jakoś duzo ale jest. Miała tak któraś? Do lekarza idę dopiero 20.06 :/ a się trochę martwię
Śluz w ciąży to raczej norma i trzeba się przyzwyczaić i zakupić większą ilość wkładek higienicznych bo idą jak woda. Śluz tworzy barierę ochronną przed bakteriami . Jeśli tak jak piszesz jest to wydzielina bezbarwna raczej nie ma czego się obawiać .
Ewunka
Narazie nie przyjdę na te ziemniaczki......@Ewunka jak samopoczucie? Są już jakies mdłości? Migreny przeszły?
Sent from my LG-K350 using Forum BabyBoom mobile app
Głowa mnie boli raz trochę raz bardzo .....
Mdłości miewam codziennie Ale takie do ogarnięcia ciasteczko mam zawsze pod ręką
Tylko głodna nie jestem wcale i musimy przełożyć te ziemniaczki.
Wzięłam tydzień wolnego bo czuje się trochę niewyraźnie
Wczoraj spałam chyba 20 h
Narazie nie przyjdę na te ziemniaczki......
Głowa mnie boli raz trochę raz bardzo .....
Mdłości miewam codziennie Ale takie do ogarnięcia ciasteczko mam zawsze pod ręką
Tylko głodna nie jestem wcale i musimy przełożyć te ziemniaczki.
Wzięłam tydzień wolnego bo czuje się trochę niewyraźnie
Wczoraj spałam chyba 20 h
Hehe byle przetrwać do 3 miesiąca. Na mdłości podobno imbir i migdały chociaż mi ten pierwszy tak nie smakował ze chyba jeszcze bardziej było mi źle.
Ewunka
Ja pije imbir swierze plastry zalewam wrzątkiem i pije. Nie wiem czy pomogą...... pijeHehe byle przetrwać do 3 miesiąca. Na mdłości podobno imbir i migdały chociaż mi ten pierwszy tak nie smakował ze chyba jeszcze bardziej było mi źle.
no to my sasiadkiNawet nie wiedziałam, że z Piaseczna jesteś. Ja spod Zalesia Górnego
nieagatka
Ja pije imbir swierze plastry zalewam wrzątkiem i pije. Nie wiem czy pomogą...... pije
Tez tak robilam. I cytrynke dodawalam, ale mdlilo mnie i tak I ja autem jezdzic nie moglam, bo mi sie slabo robilo. Ale gdzies tak w 13-14tyg przeszlo [emoji6]
I dobry plan z wolnym - ja bylam na zwolnieniu od 9tyg, bo nie mialam jak autem dojezdzac i baaardzo duzo spalam, bo lecialam na pysk doslownie [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka
W samochodzie muszę mieć otwarte okno bo mi słabo ...Tez tak robilam. I cytrynke dodawalam, ale mdlilo mnie i tak I ja autem jezdzic nie moglam, bo mi sie slabo robilo. Ale gdzies tak w 13-14tyg przeszlo [emoji6]
I dobry plan z wolnym - ja bylam na zwolnieniu od 9tyg, bo nie mialam jak autem dojezdzac i baaardzo duzo spalam, bo lecialam na pysk doslownie [emoji16]
Liczyłem że przejdzie w 12 tc ..a tu 13/14 ja dopiero 7+4
nieagatka
W samochodzie muszę mieć otwarte okno bo mi słabo ...
Liczyłem że przejdzie w 12 tc ..a tu 13/14 ja dopiero 7+4
Moze przejdzie w 12, moze nawet wczesniej. Nie przewidzisz. Tak czy siak nie ma co narzekac [emoji4]
reklama
Ewunka
Nie narzekam. Co 2 tyg jeżdżę oglądać Marcelinke....wspaniałe uczucie takie mini rączki .....Moze przejdzie w 12, moze nawet wczesniej. Nie przewidzisz. Tak czy siak nie ma co narzekac [emoji4]
i tak ślicznie rośnie magia