M@gda
Moderatorka
Ano, prawie zza miedzyno to my sasiadki
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ano, prawie zza miedzyno to my sasiadki
Z tym różnie bywa u mnie pod koniec 1 trymestru zaczęły się odruchy wymiotne, w 2 trymestrze zawsze po obejdzie było spotkanie z muszla, a pod koniec ciąży znów odruchy wymiotne [emoji14]W samochodzie muszę mieć otwarte okno bo mi słabo ...
Liczyłem że przejdzie w 12 tc ..a tu 13/14 ja dopiero 7+4
To Ty jakaś dziwna jesteś...... hi hi hiZ tym różnie bywa u mnie pod koniec 1 trymestru zaczęły się odruchy wymiotne, w 2 trymestrze zawsze po obejdzie było spotkanie z muszla, a pod koniec ciąży znów odruchy wymiotne [emoji14]
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki[emoji5] ojjj dopiero 10.01.2018aniasiwa ;dreamscometrue witajcie na cieżarowkach i raz jeszcze gratuluję ciąży.
Podajcie terminy wizyt i porodów dopiszę Was do kalendarza .
Kurde ja juz też kombinuje żeby w międzyczasie isc na wizytę zanim do kliniki pójdę [emoji13]Nie narzekam. Co 2 tyg jeżdżę oglądać Marcelinke....wspaniałe uczucie takie mini rączki .....
i tak ślicznie rośnie magia
Ja idę 06.06 i 09.06 lubię patrzeć jak rośnieKurde ja juz też kombinuje żeby w międzyczasie isc na wizytę zanim do kliniki pójdę [emoji13]
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171]
A nie boisz się ze to szkodzi? Pytam z ciekawości bo słyszę ciągle dwie skrajne opinie ze szkodzi i że nieJa idę 06.06 i 09.06 lubię patrzeć jak rośnie
tylko troszkeTo Ty jakaś dziwna jesteś...... hi hi hi
A nie boisz się ze to szkodzi? Pytam z ciekawości bo słyszę ciągle dwie skrajne opinie ze szkodzi i że nie
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171]