reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Aniu, ja mam taki podstawowy, który nie wyświetla tętna (angel sounds) i przez pierwszy tydzień przyznam się, ale słuchałam swojego tętna i byłam przekonana, że to dziecka;) Coś mi nie pasowało, bo u lekarza było to jak tętent konia, a ten, który słyszałam był wolniejszy.
Spróbuj jeszcze raz, nad samym łonem, powinno być właśnie słychać tętent konia (przynajmniej u mnie tak było słychać). Na początku też trochę mi zajmowało znalezienie tętna, także spokojnie, dziecko ma tam teraz dużo miejsca.
Ja przez chwilę właśnie usłyszałam takie jak u lekarza , ale krotko, najbardziej niepokoją mnie te cyferki wlasnie, bo jak się już pojawiło to na chwile i tylko ponad 130. Drugi raz szukałam i przez chwilę minęło 141 a później nic i nic. Polecialabym do lekarza normalnie jakbym była w pl. Żel na brzuch nakladam, tuż na lonem, wydaje sie ze robię jak trzeba... :(
O tym właśnie mówiła moja położna , że i u niej te cyferki przeskakuja trzeba dobrze namierzyć.
Żel nakłada na brzuch.

Ewcia cieszę się Twoim szczęściem.

Kalendarza nie wklejam bo nic się w nim nie dzieje.

Poczatek to musisz byc cierpliwa...ja nie lezalam na plasko...milimetr po milimeyrze szukalam bardzo azybkiego tetna...takie malutkie to twoje bedzie...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
czesc dziewczyny.chcialabym dolaczyc do was.dlugo sie balam zeby nie zapeszyc;)troszke was podczytywalam...jestem z "kto po ivf".niektore was znam inne poznam:)leczylam sie w novum.jestem z piaseczna:)mam 37 lat i 9 letniego synka z naturalnej ciaży.

Ja przez chwilę właśnie usłyszałam takie jak u lekarza , ale krotko, najbardziej niepokoją mnie te cyferki wlasnie, bo jak się już pojawiło to na chwile i tylko ponad 130. Drugi raz szukałam i przez chwilę minęło 141 a później nic i nic. Polecialabym do lekarza normalnie jakbym była w pl. Żel na brzuch nakladam, tuż na lonem, wydaje sie ze robię jak trzeba... :(

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
A dlaczego sie przestraszylas cyferek? Wlasnie takich powinnas sie spodziewac...

reklama
Do góry