reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
czesc dziewczyny.chcialabym dolaczyc do was.dlugo sie balam zeby nie zapeszyc;)troszke was podczytywalam...jestem z "kto po ivf".niektore was znam inne poznam:)leczylam sie w novum.jestem z piaseczna:)mam 37 lat i 9 letniego synka z naturalnej ciaży.
Nawet nie wiedziałam, że z Piaseczna jesteś. Ja spod Zalesia Górnego :)

Dokladnie tak. Ja mialam od 140-150. Ale norrmy sa od 120. Tetno jest chyba tez mniejsze jak dziecko spi. Tak mysle
Ja miałam na początkach ciąży tętno małej nawet w granicach 170.
Na ktg w szpitalu jako tętno prawidłowe określają między 110/120 do 175/180.
Tętno nie tyle jest mniejsze co jest mniej więcej równe,jak dziecko śpi.
Moja na ktg jak spała to miała np w granicach 140/143 :) Dlatego na ktg lekarze nie lubią jak dzieci śpią i robią wszystko żeby je pobudzić ;) żeby sprawdzić jak pracuje serce dziecka przy wyższych wartościach tętna (czy nie ma migotan itp)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej wszystkim, mam pytanko.. Jestem w 14 tc i od pewnego zauważam taki gesty, ciągnący, przezroczysty śluz..nie ma go jakoś duzo ale jest. Miała tak któraś? Do lekarza idę dopiero 20.06 :/ a się trochę martwię

Do góry