reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
U mnie tez ok. Orzeszek rosnie i ma 4.3cm wyprzedzajac troche termin z transferu. Serduszko bije ladnie, raczki sa, nozki sa.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
I wrzuce jeszcze fotke:
1495650904-aaaaaa.jpeg

AniaCh ja tez korzystałam z detektora tętna, mam sonoline z wyświetlaczem. Bardzo mnie to uspokajało na początku i wiem ze dużo dziewczyn po poronieniach z tego korzysta. Teraz juz w sumie nie używam bo malutka bardzo ruchliwa, ale na początku było to super.

Jaskółcia u nas na wsi jest jedna ale przyjdzie pewnie dopiero po porodzie do dziecka, w ciazy nie przychodzi, zreszta ja mam usg co tydzień wiec teraz taka położna by mi w sumie bardziej przeszkadzała chyba. W sumie najchętniej bym w ogóle zrezygnowała z takiej położnej ale raczej sie nie da :/
Hehe :), mi w sumie najbardziej zależy żeby ta położna, która przyjdzie po porodzie miała mniej więcej aktualną wiedzę, a nie taką sprzed 20 lat. Skoro będzie na wizycie to warto, żeby coś sensownego doradziła, zwłaszcza, że trochę mnie stresuje ten okres po porodzie:)

Dzięki dziewczyny za odpowiedź z położną. Ja dopiero zaczynam się rozglądać i chyba też poczytam trochę opinii odnośnie tych z okolicy. Rustynka u Ciebie to w ogóle fajnie, że do domu przyjeżdża, ciekawe czy u mnie też oferują taką usługę, bo mieszkam na obrzeżach miasta i już trochę mi ciężko wybierać się gdzieś autobusami.

Akurat moja położna ma do mnie rzut beretem bo to sąsiadka ;) Ale ma sporo dziewczyn w mieście i poza i tez ona dojeżdża . Bardzo fajna babka az żaluje że nie pracuje u nas w szpitalu:hmm:
Po mimo ,iż położną jest od lat przekazuje wiedzę którą uaktualnia na bieżąco. Także nie są to rady sprzed epoki kamienia łupanego.

Ostatnia edycja:
AniaCh ja tez korzystałam z detektora tętna, mam sonoline z wyświetlaczem. Bardzo mnie to uspokajało na początku i wiem ze dużo dziewczyn po poronieniach z tego korzysta. Teraz juz w sumie nie używam bo malutka bardzo ruchliwa, ale na początku było to super.

Jaskółcia u nas na wsi jest jedna ale przyjdzie pewnie dopiero po porodzie do dziecka, w ciazy nie przychodzi, zreszta ja mam usg co tydzień wiec teraz taka położna by mi w sumie bardziej przeszkadzała chyba. W sumie najchętniej bym w ogóle zrezygnowała z takiej położnej ale raczej sie nie da :/
Zamówiłam wczoraj. Nie mogę się doczekać aż przyjdzie. Też ten model :)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny u mnie wszystko super :)dziękuję za kciuki. Dzidziuch ma już 7 cm , pływał jak szalony., wymachiwal czym tylko mógł :biggrin2:Test pappa tez ok :)także sama radość :-) :)
Dziewczyny , super wiesci :)
U mnie tez ok. Orzeszek rosnie i ma 4.3cm wyprzedzajac troche termin z transferu. Serduszko bije ladnie, raczki sa, nozki sa.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś w Dzień Mamy poszłam zobaczyć me dziecię :biggrin2:
Ma już 10 mm i mini rączki hi ( znaczy będą z tego rączki) serducho pięknie mi śpiewalo.
Wszystko ok rasnie.
Tylko takie mam migreny że czasem ledwo na oczy patrzę Ale.... kto by tam zwracał na takie szczegóły uwagę :laugh2:

Mi na takie bóle migrenowe pomaga jak wcieram sobie w skronie i czoło Amol lub Argol po jakimś czasie czuje ulgę tylko niewiem czy u Ciebie też takie specyfiki są :) pachne po tym jakby kamfora ale co tam;)

reklama
Do góry