reklama
M@gda
Moderatorka
I wrzuce jeszcze fotke:U mnie tez ok. Orzeszek rosnie i ma 4.3cm wyprzedzajac troche termin z transferu. Serduszko bije ladnie, raczki sa, nozki sa.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jaskolcia
Fanka BB :)
Hehe , mi w sumie najbardziej zależy żeby ta położna, która przyjdzie po porodzie miała mniej więcej aktualną wiedzę, a nie taką sprzed 20 lat. Skoro będzie na wizycie to warto, żeby coś sensownego doradziła, zwłaszcza, że trochę mnie stresuje ten okres po porodzieAniaCh ja tez korzystałam z detektora tętna, mam sonoline z wyświetlaczem. Bardzo mnie to uspokajało na początku i wiem ze dużo dziewczyn po poronieniach z tego korzysta. Teraz juz w sumie nie używam bo malutka bardzo ruchliwa, ale na początku było to super.
Jaskółcia u nas na wsi jest jedna ale przyjdzie pewnie dopiero po porodzie do dziecka, w ciazy nie przychodzi, zreszta ja mam usg co tydzień wiec teraz taka położna by mi w sumie bardziej przeszkadzała chyba. W sumie najchętniej bym w ogóle zrezygnowała z takiej położnej ale raczej sie nie da :/
Rustynka
Dzięki dziewczyny za odpowiedź z położną. Ja dopiero zaczynam się rozglądać i chyba też poczytam trochę opinii odnośnie tych z okolicy. Rustynka u Ciebie to w ogóle fajnie, że do domu przyjeżdża, ciekawe czy u mnie też oferują taką usługę, bo mieszkam na obrzeżach miasta i już trochę mi ciężko wybierać się gdzieś autobusami.
Akurat moja położna ma do mnie rzut beretem bo to sąsiadka Ale ma sporo dziewczyn w mieście i poza i tez ona dojeżdża . Bardzo fajna babka az żaluje że nie pracuje u nas w szpitalu
Po mimo ,iż położną jest od lat przekazuje wiedzę którą uaktualnia na bieżąco. Także nie są to rady sprzed epoki kamienia łupanego.
Ostatnia edycja:
AniaCh83
Zamówiłam wczoraj. Nie mogę się doczekać aż przyjdzie. Też ten modelAniaCh ja tez korzystałam z detektora tętna, mam sonoline z wyświetlaczem. Bardzo mnie to uspokajało na początku i wiem ze dużo dziewczyn po poronieniach z tego korzysta. Teraz juz w sumie nie używam bo malutka bardzo ruchliwa, ale na początku było to super.
Jaskółcia u nas na wsi jest jedna ale przyjdzie pewnie dopiero po porodzie do dziecka, w ciazy nie przychodzi, zreszta ja mam usg co tydzień wiec teraz taka położna by mi w sumie bardziej przeszkadzała chyba. W sumie najchętniej bym w ogóle zrezygnowała z takiej położnej ale raczej sie nie da :/
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
AniaCh83
Dziewczyny , super wiesciDziewczyny u mnie wszystko super dziękuję za kciuki. Dzidziuch ma już 7 cm , pływał jak szalony., wymachiwal czym tylko mógł Test pappa tez ok także sama radość
U mnie tez ok. Orzeszek rosnie i ma 4.3cm wyprzedzajac troche termin z transferu. Serduszko bije ladnie, raczki sa, nozki sa.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka
Dziś w Dzień Mamy poszłam zobaczyć me dziecię
Ma już 10 mm i mini rączki hi ( znaczy będą z tego rączki) serducho pięknie mi śpiewalo.
Wszystko ok rasnie.
Tylko takie mam migreny że czasem ledwo na oczy patrzę Ale.... kto by tam zwracał na takie szczegóły uwagę
Ma już 10 mm i mini rączki hi ( znaczy będą z tego rączki) serducho pięknie mi śpiewalo.
Wszystko ok rasnie.
Tylko takie mam migreny że czasem ledwo na oczy patrzę Ale.... kto by tam zwracał na takie szczegóły uwagę
Dziś w Dzień Mamy poszłam zobaczyć me dziecię
Wszystko ok rasnie.
Mi na takie bóle migrenowe pomaga jak wcieram sobie w skronie i czoło Amol lub Argol po jakimś czasie czuje ulgę tylko niewiem czy u Ciebie też takie specyfiki są pachne po tym jakby kamfora ale co tam
reklama
Flandi
Dziewczyny planujące dopiero wyprawkę, macie tu kilka promocji na Dzień Mamy, może akurat się przyda
www.effiki.com -20% kod: DD2017
www.colorstories.pl -20%
www.whisbear.pl -25% kod: dzienmamy2017
www.pinknomore.pl -20% (tyko dzisiaj chyba)
www.effiki.com -20% kod: DD2017
www.colorstories.pl -20%
www.whisbear.pl -25% kod: dzienmamy2017
www.pinknomore.pl -20% (tyko dzisiaj chyba)
Ostatnia edycja: