reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Powyżej link do kiecki która kupiłam . Dziś przyszła i jestem zadowolona . Polecam stronkę maja kilka ciekawych i nie drogich fasonów .

Ewka jak to dobrze ze w razie czego masz jeszcze szanse bo masz swoje śnieżynki :)
Pegotka ja piłam tylko bezkofeinowa jak karmiłam . Ale jedna powinno być ok. A w ogóle jak u was? Jak tam macierzyństwo ?
Moja corcia dziś przyniosła zabawki i położyła mi na brzuchu mówiąc ze to dla dzidziusia żeby nie płakał ( ma 2,5roku) wzruszyłam sie :)

Rustynko ja poproszę wpis do kalendarza na 25kwietnia połówkowe i juz pewnie poznam płeć :)

reklama
*** MAMUSIOWY KALENDARZ***

***WITAMY NA ŚWIECIE***
07.03.2107 Ma_rta: córeczka Ola
14.03.2017 Peugeotka36: córeczka Nicole
20.03.2017 Łucja & Łukasz - skarby Lile
27.03.2017 nieagatka - córeczka Liliana
30.03.2017 husann - synek Kubuś

KWIECIEŃ
03:Jaskolcia - wizyta u gin prowadzącego ciążę
05:Jaskolcia - wizyta u kardiologa
13: Butterfly1331 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: Rustynka-wizyta u gin prowadzącego ciążę
25: Jogo - badania połówkowe
27: cytrynkaxxxx84 - wizyta 3D

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisać !!!

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3

28.03.2017 - natula: Natalia
18.04.2017 - Atena33: Wiktor
08.05.2017 - Butterfly1331: Staś cc
14.05.2017 - Katharina203: Maja
22.05.2017 - cytrynkaxxxx84: chłopiec
24.05.2015 - mona993: dziewczynka
19.06.2017 - ema51: chłopiec
07.07.2017 - BeataWarszawa: Kaja
17.07.2017 - Rustynka: Franio
19.07.2017 - mokate66 : Pawełek
20.07.2017 - Truskawka 89: dziewczynka
30.07.3017 - Jaskolcia: Zosia
08.09.2017 - Jogo: ???
22.08.2017 - ambicja1987: ???

Ktos podmienil mi dziecko [emoji16] W nocy budzila sie co 2,5h, za pierwszym razem zamiast spac to gspilismy sie z m na nia co 5min sprawdzajac czy oddycha [emoji16] Fakt - lozeczka nienawidzi nienawiscia pierwotna, ale miedzy nami spala jak aniol [emoji4] Co za radosc!!

Jogo bardzo ladna ta kiecka, taka wiosenna [emoji4]

Enviado desde mi iPhone utilizando Forum BabyBoom

bardzo proszę tylko jeszcze mi napisz jak sprawnie wstawiać kalendarz z telefonu ?
da się czy bardziej przez kompa ? i czy za każdym razem go edytowałaś bo jak go kopiuję nie wyświetlają się kolory i pogrubienia .
Kopiowałam za każdym razem, obojętnie czy to z tel czy kompa i poprawiałam kolorki, ale pogrubienia to byly

No wiec witajcie;) ja od 10 na patologii jestem, sala 4 osobowa,dziewczyny fajne , także jest bardzo miło.Dobrze ze juz się położyłam bo cisnienie rośnie, białko tez pojawiło się w moczu.....cesarka w środę lub czwartek także czekamy;)

Nooo to juz za chwileczke, juz za momencik [emoji4]Powodzenia! Bedzie z Toba maz w trakcie cc?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie wiem czy można teraz, bo tu grasuje bateria nieciekawa....ale tak to planował być

Mam nadzieje, ze bedzie. Mi to pomoglo, ze mnie za reke trzymal, bo musze przyznac, ze myslalam, ze cesarki sie prawie nie czuje, a tu niespodzianka i czujesz :) Miedzy zdrowaskami, zeby bylo z Lili dobrze, jego wsparcie sie przydalo.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry