reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny czy pijecie caly czas kawe i herbate karmiac? Bo Ja tak a Tylko karmie Nicole a wyczuytalam ze nie mozna za duzo kawy a Ja w ciagu dnia musze dwie bo padam przeciez ,w nocy spie okolo 4godzin,jesli moge za dnia drzemka no Ale te dwie kawy pije plus jedna herbate,musze rzucic ???

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

reklama
A tak to wszustko jem ;) nawet troszke surowki z kapusty i Nicole spokojna....dzis zajadlam Sue wkoncu serem plesniowym Brie zjadlam polowe (120gr), bo tak mi brakowal w ciazy,

Dziewczyny czy pijecie caly czas kawe i herbate karmiac? Bo Ja tak a Tylko karmie Nicole a wyczuytalam ze nie mozna za duzo kawy a Ja w ciagu dnia musze dwie bo padam przeciez ,w nocy spie okolo 4godzin,jesli moge za dnia drzemka no Ale te dwie kawy pije plus jedna herbate,musze rzucic ???

Ja kawe od miesiąca dopiero zaczęłam pic, ale z tego co wiem można spokojnie pic. Wiadomo, że nie jakaś bardzo mocną :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry! Male pytanie: czy Waszym maluszkom po jedzeniu sie odbija? Bo moja zasypia przy piersi i jak ja podniose to sie wybudza z krzykiem i znowu chce jesc i tak w kolko... I nie wiem czy moge jej nie podnosic...

Enviado desde mi iPhone utilizando Forum BabyBoom

Byłam wczoraj w klinice podpisać aneks do umowy o przechowywanie zarodków. Dziewczyny, które macie mrożaczki, powinniście wiedzieć że zarodki są przekazywane do adopcji od razu jak umowa się kończy. Klinika może zerwać umowę jak nie będzie płatności, również może podnosić cenę za przechowywanie.
W moim przypadku za 20 lat zapłacę im minimum 12 tysięcy. Czuję się ofiarą umowy napisanej na kolanie. Nigdy nie przypuszczałam że będę miała aż 7 zarodków. W moim przypadku nie ma mowy o oddaniu ich komuś.
Wiecie coś o maksymalnym wieku par rodziców zarodków? Może nikt nie będzie chciał od kobiety 36-letniej?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja piję kawę jedna łyżeczka inki druga rozpuszczalnej. Herbatę tez normalnie tylko głównie owocowe bo takie lubię

reklama
Dzien dobry! Male pytanie: czy Waszym maluszkom po jedzeniu sie odbija? Bo moja zasypia przy piersi i jak ja podniose to sie wybudza z krzykiem i znowu chce jesc i tak w kolko... I nie wiem czy moge jej nie podnosic...

Enviado desde mi iPhone utilizando Forum BabyBoom
Mojej dopiero od niedawna się odbija. Na początku wcale. Od razu chlustala mlekiem

Do góry