reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny czy twardnienie brzucha to normalność w 33tc? Mam bardzo mały brzuszek a tluscilke w brzuchu i czy to ona moze sie tak ukladac czy mam sie martwic? Pol nocy nie spie z nerwow...
Mój zaczął twardnieć kilka dni temu,ale nie boli mnie to i obstawiam skurcze przepowiadające, bo twardnieje na chwilę, a potem przechodzi. Ale wypinanie Stasia jest od kilku tygodni non stop, kilka razy dziennie. Wczoraj było jakieś apogeum, a mój brzuch ma wtedy takie kształt, że mąż parska śmiechem i robi zdjęcia :) Lekarz mi powiedział, że skoro czuję wypinanie dziecka, to jest ok, bo macica jest miękka. Dlatego póki co twardnieniem się nie martwię.

reklama
Dziewczyny czy twardnienie brzucha to normalność w 33tc? Mam bardzo mały brzuszek a tluscilke w brzuchu i czy to ona moze sie tak ukladac czy mam sie martwic? Pol nocy nie spie z nerwow...

Jesli Cie to nie boli to jest ok. Tym bardziej jesli chuda jestes to malutka ma mniej miejsca i bedziesz ja i jej aktobacje lepiej czuc :)
Pomysl, ze za miesiac to juz ciaza donoszona wiec czas najwyzszy, zeby skurcze przepowiadajace byly silniejsze :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A u mnie zmiana planow. Czekam na zalozenie cewnika foleya a mialo byc jutro. Ale jak wszystko dobrze pojdzie to juz dzis przytule Kubusia.
Trzymajcie [emoji110][emoji110][emoji110]. Ale mam stresa :szok:
Kochana kciuki zaciśnięte. Trzymamy z Gabrysiem mocno :* już coraz bliżej do przytulenia synka :D

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Mój zaczął twardnieć kilka dni temu,ale nie boli mnie to i obstawiam skurcze przepowiadające, bo twardnieje na chwilę, a potem przechodzi. Ale wypinanie Stasia jest od kilku tygodni non stop, kilka razy dziennie. Wczoraj było jakieś apogeum, a mój brzuch ma wtedy takie kształt, że mąż parska śmiechem i robi zdjęcia :) Lekarz mi powiedział, że skoro czuję wypinanie dziecka, to jest ok, bo macica jest miękka. Dlatego póki co twardnieniem się nie martwię.
Dzieki za odp...w czwartek mam wizyte...mam nadzieje ze do tego czasu nie oszaleje z nerwow...

reklama
Do góry