Atena33
Fanka BB :)
No i pięknieJa tez mam czarny...na lato dla dziewczynki...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i pięknieJa tez mam czarny...na lato dla dziewczynki...
Bardzo stylowoJa mam taki...Zobacz załącznik 800238
Dokładnie, ja nie komentuje co kto wybrał no to ma się nam podobać!!!! Pomarudzic to moge w sklepie przy wyborze i tyleJa mam czerwony dla chłopca - niech się wszyscy ugryzą w nos ze swoimi komentarzami, ważne że nam się te wózki podobają
Dziękuje za odpowiedz . Właśnie tez tak czytałam .Jogo, ja tak miałam. To prawdopodobnie rozciąganie więzadeł, przeszło mi po dwóch dniach.
Bardzo mi przykro Teraz juz musi być dobrze . Ja w pierwszej ciazy miałam podobne bthcg jak ty i przyrost tez i sie udało . Tym razem wystartowałam z większym bthcg ale badałam tylko 2 razy potem juz tylko usg.Książkowo moze i tak, poprzednim razem tez przyrost był na początku ponad 100%, tyle ze zaczynalam od beta HCG 7... Płód obumarł w 14tc, na prenatalnych przeziernosc była za duża, zdążyli mi zrobić biopsje kosmowki, po kilku dniach od razu usg serca, ale tam okazało sie , ze juz nie ma tętna... Zaraz dostałam tez wyniki biopsji wykluczające 3 trisomie, na resztę nie wyhodował sie podobno materiał...wiec nie wiem. Łożysko wygladalo ok. Nasze kariotypy ok, wiec moze to był 'przypadek'.... oby teraz było inaczej...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A nie sa to skurcze przepowiadajaceDziewczyny czy twardnienie brzucha to normalność w 33tc? Mam bardzo mały brzuszek a tluscilke w brzuchu i czy to ona moze sie tak ukladac czy mam sie martwic? Pol nocy nie spie z nerwow...