husann
Fanka BB :)
To jeszcze lepiejSą jeszcze 2 szt z 3 doby A i C i 1 blastka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jeszcze lepiejSą jeszcze 2 szt z 3 doby A i C i 1 blastka
U mnie na karcie ciąży jesteś na 20.07.A co do zakupów zakochałam się w tym wózku ma go któraś z Was ? Na necie opinie podzielone.
A ja dziś kupiłam adamex vicco choć chciałam rico brano, w sumie sa baaardzo podobneJa trafiłam na mega wyprzedaż - dlatego mam czerwony (chociaż mój mąż od początku chciał taki kolor). Zapłaciłam 1700 zł za gondolę+spacerówkę. Ale tak, jak mówi Katharina, w zestawie nic nie ma, każdą rzecz musisz dokupić osobno. Torbę np. kupiłam z innej firmy na allegro, bo 250 zł to dla mnie gruba przesada, skoro mogę mieć taką samą taniej.
Fotelik dokupiliśmy osobno - mamy recaro privia, kierowaliśmy się testami. Też trafiłam na promocję i za fotelik +bazę zapłaciliśmy 940 zł (jakieś dni otwarte były). Muszę tylko dokupić adapter - kosztuje 100 zł.
Tak czy owak, jak to poskładasz do kupy, to trochę wyjdzie. Polski wózek miałabyś za połowę tej ceny ze wszystkimi dodatkami. Ale mi podoba się ten, sama mogę go podnieść, jest mega zwrotny i jestem w stanie nim nakręcić w moim wąskim przedpokoju
Całe przedszkoleTo jeszcze lepiej
Ja mam wszystkie dodatki ale po siostrze i wizek byl kupowany w holandii. Nue wiem jak wyszlo cenowo ale tam byly inne pensje....torby tylko nie mam...a ona uzywala kosza i parasolki i moskitiery...tylko folii przeciwdeszczowej nie...i pompka do kol tez jest potrzebna bo ja mam pompowane kola...No i tu pytanie do mam jak często korzystacie z tych dodatków typu folie przeciw deszczowe czy to jest sens się ogóle zaopatrywać? Ja mam termin na wakację więc moskitiera może się przydać.
Chyba nie pojde...ja jestem z bydgoszczy a te warsztaty sa w toruniu a maz w szczecinie...Nieagatka, 26-ty już jutro
Natula, a co u Ciebie?
Husann, jak wygląda sytuacja?
Katharina, byłaś na tych warsztatach Mama Wie? Ja idę jutro, udało mi się zapisać męża, chociaż za niego musiałam zapłacić 14 zł.
Ja tez mam czarny...na lato dla dziewczynki...Wyslalm dzis zdjęcia wózka moim 2 koleżankom i wszystkie ze bleeee,bo czarny hahA haahha , niedogodzic