husann
Fanka BB :)
Nawet i skurcze zaniklyJa tak wczoraj spacerowalam po sklepach 3h, kregoslup mnie naparzal jak szlag a efektu zadnego.
A jak skurcze?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet i skurcze zaniklyJa tak wczoraj spacerowalam po sklepach 3h, kregoslup mnie naparzal jak szlag a efektu zadnego.
A jak skurcze?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja go widzę gdzieś we worekDziewczyny dziekuje za kciukasy.
Ale moj synus jest uparty i nie chce jeszcze wychodzic. Kaza mi caly czas spacerowac a nogi to juz w du.e wlaza a synus se siedzi
Husann czekaj na mnie, założę się ze we wtorek do ciebie dołączę !!!Balonik wypadl czekam na dalsze postepy.
Husann czekaj na mnie, założę się ze we wtorek do ciebie dołączę !!!
Ale mial wypaść? Tak ma być bo nic o tym nie wiem?
Tak mial wypasc to oznacza ze macica dobrze reaguje i robi sie rozwarcie.Husann czekaj na mnie, założę się ze we wtorek do ciebie dołączę !!!
Ale mial wypaść? Tak ma być bo nic o tym nie wiem?
A wiec juz po obchodzie i wszystko wiem. Jezeli do jutra rana nie urodze sama to beda wywolywac porod i Kuba bedzie juz ze mna jutro na 100%. Ale jestem szczesliwa nie moge sie doczekac.