ewelin86
Fanka BB :)
Hussan odpowiedziałam o cewnik na mamusie po in vitro
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Popłakałam się to musi byś urocze przeżycieMi poki co nie pomogl pomijajac juz fakt, ze to naprawde smiechawa na tym etapie, bo znalezienie sobie wygodnej pozycji graniczy z cudem. Cos na ksztalt tetrisa hehehe [emoji16][emoji12][emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zakładanie chyba jest trochę nieprzyjemne i tak 48 h może być i dalej nicJezeli do poniedzialku nic nowego nie wyskoczy to w poniedzialek bedziemy zaczynac rodzic sn z cewnikiem foleya. Troche mam stracha. Czy boli ten balonik
Popłakałam się to musi byś urocze przeżycie
Seks podobno pomaga - chociaż nie wiem, w jakich ilościach U mnie od 8 miesięcy posucha, nad czym ubolewa mój mąż
Mi powiedzieli ze max 24 godz. Zobaczymy co ma byc to bedzieZakładanie chyba jest trochę nieprzyjemne i tak 48 h może być i dalej nic
Widzę że te Wasze dzieci uparte
Witaj w klubie u mnie od czerwca tez nicU mnie od początku ciąży nic nad czym ubolewam ja
Super wiadomosc. Czyli Honoratka i Marcel nie beda sami. Bedzie jeszcze rodzenstwoDzwonili z labo z tego 3 C średnich w 3 dniu jest 1 piękna blastka w 5 dobie
Są jeszcze 2 szt z 3 doby A i C i 1 blastkaSuper wiadomosc. Czyli Honoratka i Marcel nie beda sami. Bedzie jeszcze rodzenstwo