reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja jestem jeszcze w dwupakau. Cisnienie sie unormowalo juz sie cieszylam a dzis znowu skok do gory. Przyjmuje dzienie po 8 tabletek i dzis jeszcze mi dolozyli.

reklama
Jezeli do poniedzialku nic nowego nie wyskoczy to w poniedzialek bedziemy zaczynac rodzic sn z cewnikiem foleya. Troche mam stracha. Czy boli ten balonik

Jezeli do poniedzialku nic nowego nie wyskoczy to w poniedzialek bedziemy zaczynac rodzic sn z cewnikiem foleya. Troche mam stracha. Czy boli ten balonik
Nie mam pojęcia, co o to jest i nie znam nikogo, kto tak rodził, więc nie pomogę. Ale nastaw się na spotkanie z Kubą, na tym się koncentruj, będzie dobrze :)

reklama
U na to samo z sexsem:D nie dosyć, że nie pomaga to jeszcze takie sztucze i mój M ze strachem w oczach:errr::szok::D
U mnie mała jest dość aktywna, ale jak się rozpycha i wypina to już mnie skóra boli, a rozstępy mam masakryczne :mad: ale co tam, pamiątka po moim cudzie :D
Husann kciuki :) , a co do balonika to podobno nie boli tylko zakładanie jest nie przyjemne, powoduje skracanie szyjki i rozwarcie. Ale wiesz ja to wiem tylko z opowieści.

Do góry