reklama
butterfly1331
Moderator
Ja spać nie mogę, bo mi niewygodnie, nie umiem się ułożyć, co chwilę mnie coś w brzuchu boli. Seksu sobie w ogóle nie wyobrażam
butterfly1331
Moderator
Ojojoj... Grunt, że to kontrolują. Ustalili termin cc?Ja jestem jeszcze w dwupakau. Cisnienie sie unormowalo juz sie cieszylam a dzis znowu skok do gory. Przyjmuje dzienie po 8 tabletek i dzis jeszcze mi dolozyli.
nieagatka
Fanka BB :)
Jezeli do poniedzialku nic nowego nie wyskoczy to w poniedzialek bedziemy zaczynac rodzic sn z cewnikiem foleya. Troche mam stracha. Czy boli ten balonik
Czyli rodzimy razem? [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
butterfly1331
Moderator
Nie mam pojęcia, co o to jest i nie znam nikogo, kto tak rodził, więc nie pomogę. Ale nastaw się na spotkanie z Kubą, na tym się koncentruj, będzie dobrzeJezeli do poniedzialku nic nowego nie wyskoczy to w poniedzialek bedziemy zaczynac rodzic sn z cewnikiem foleya. Troche mam stracha. Czy boli ten balonik
husann
Bardzo chetnie
husann
Juz nie moge sie doczekac. Czekam na ten dzien jak na jakies zbawienie. A moze bedzie i szybciej bo mam juz coraz wiecej skurczyNie mam pojęcia, kto to jest i nie znam nikogo, kto tak rodził, więc nie pomogę. Ale nastaw się na spotkanie z Kubą, na tym się koncentruj, będzie dobrze
butterfly1331
Moderator
To trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej zobaczyła swoje maleństwo A potem prosimy o relację
reklama
U na to samo z sexsem nie dosyć, że nie pomaga to jeszcze takie sztucze i mój M ze strachem w oczach
U mnie mała jest dość aktywna, ale jak się rozpycha i wypina to już mnie skóra boli, a rozstępy mam masakryczne ale co tam, pamiątka po moim cudzie
Husann kciuki , a co do balonika to podobno nie boli tylko zakładanie jest nie przyjemne, powoduje skracanie szyjki i rozwarcie. Ale wiesz ja to wiem tylko z opowieści.
U mnie mała jest dość aktywna, ale jak się rozpycha i wypina to już mnie skóra boli, a rozstępy mam masakryczne ale co tam, pamiątka po moim cudzie
Husann kciuki , a co do balonika to podobno nie boli tylko zakładanie jest nie przyjemne, powoduje skracanie szyjki i rozwarcie. Ale wiesz ja to wiem tylko z opowieści.