reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja mam mutsy evo, tylko w czerwonym kolorze. Jest bardzo lekki i m.in. dlatego go wybrałam. Znajomi mają ten wózek i są zadowoleni, ja będę mogła się wypowiedzieć za 1,5 miesiąca :)
Jeśli chodzi o opinie w necie, to ze wszystkimi wózkami tak jest - jedni chwalą, drudzy ganią. Chyba wszystko zależy od tego, czego oczekujesz.

No właśnie, mi się podoba wizualnie ale też dlatego że jest lekki i zwrotny.
A brałaś 2x1 + fotelik? Jak to wyszło cenowo.
To jest wózek holenderski i tak się zastanawiam czy tam nie było by taniej . Koleżanki szwagier mieszka w Holandii i ma mi obczaić, bo patrzyłam za gondole i spacerówkie trzeba dać 2600 + gdzieś z 700 zł fotelik to wychodzi sporo .
Cena bez dodatków

reklama
Cześć dziewczyny , nie było mnie tu od mojej poprzedniej krótkiej ciazy, zakończonej w 14tc. Boje sie powtórki, dzis byłam na becie trzeci raz, jestem 13 ,4dniowych zarodków, a poziomy takie:

9dpt- 20.03- beta HCG 61.7; PRG - 6.22 ng/mL; E2 - 417.1 pg/mL

11dpt-22.03-beta HCG 138,5; PRG - 6.84

13dpt-24.03-beta HCG 266.5; PRG - 6.17

Co myślicie ?
Udało sie komuś z podobnymi przyrostami ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wyglada bardzo książkowo . Trzymam kciuki . Czy ustalili dlaczego ostsnio straciłaś ciąże ? Moze trzeba wejść z jakimś leczeniem.

No właśnie, mi się podoba wizualnie ale też dlatego że jest lekki i zwrotny.
A brałaś 2x1 + fotelik? Jak to wyszło cenowo.
To jest wózek holenderski i tak się zastanawiam czy tam nie było by taniej . Koleżanki szwagier mieszka w Holandii i ma mi obczaić, bo patrzyłam za gondole i spacerówkie trzeba dać 2600 + gdzieś z 700 zł fotelik to wychodzi sporo .
Ja trafiłam na mega wyprzedaż - dlatego mam czerwony (chociaż mój mąż od początku chciał taki kolor). Zapłaciłam 1700 zł za gondolę+spacerówkę. Ale tak, jak mówi Katharina, w zestawie nic nie ma, każdą rzecz musisz dokupić osobno. Torbę np. kupiłam z innej firmy na allegro, bo 250 zł to dla mnie gruba przesada, skoro mogę mieć taką samą taniej.
Fotelik dokupiliśmy osobno - mamy recaro privia, kierowaliśmy się testami. Też trafiłam na promocję i za fotelik +bazę zapłaciliśmy 940 zł (jakieś dni otwarte były). Muszę tylko dokupić adapter - kosztuje 100 zł.
Tak czy owak, jak to poskładasz do kupy, to trochę wyjdzie. Polski wózek miałabyś za połowę tej ceny ze wszystkimi dodatkami. Ale mi podoba się ten, sama mogę go podnieść, jest mega zwrotny i jestem w stanie nim nakręcić w moim wąskim przedpokoju :)

Mutsy jest bardzo dobra firma. Sama mam z mutsy ale starszy model. Minusem jest tylko to ze jest drogi i za kazda dodatkowa czesc np moskitiera parasolka deszczownica koszyk trzeba placic oddzielnie i wtedy jest kolosalna suma...

No i tu pytanie do mam jak często korzystacie z tych dodatków typu folie przeciw deszczowe czy to jest sens się ogóle zaopatrywać? Ja mam termin na wakację więc moskitiera może się przydać.

Rustynka, ja mam taki (w cenie była moskitiera do spacerówki, pozostałych gadżetów na razie nie kupuję - sklep mam za rogiem, zobaczę, co się przyda i wtedy dokupię):

Załączniki

• IMG_20170325_090550.JPG
    IMG_20170325_090550.JPG
    114,5 KB · Wyświetleń: 67
No i tu pytanie do mam jak często korzystacie z tych dodatków typu folie przeciw deszczowe czy to jest sens się ogóle zaopatrywać? Ja mam termin na wakację więc moskitiera może się przydać.
Ja miałam już w cenie te dodatki oprócz parasolki, której nie kupilam. Do tej pory jeszcze nic nie używałam. Moskitiere można kupić, ale folie czy ja wiem czy teraz się opłaca. Można przecież dokupić w każdej chwili.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny żadna mi nie odpisała czy ma któraś takie bóle kłujące w okolicy pachwin. Wczoraj miałam taki ból jak przy wypadnięciu dysku :(
Czułam ruchy juz tak całkiem wyraźnie a teraz tylko raz dziennie . Ale w sumie to dopiero 17 tyg .
Husan , Niegatka jak tam u was sytuacja ?

reklama
Dziewczyny żadna mi nie odpisała czy ma któraś takie bóle kłujące w okolicy pachwin. Wczoraj miałam taki ból jak przy wypadnięciu dysku :(
Czułam ruchy juz tak całkiem wyraźnie a teraz tylko raz dziennie . Ale w sumie to dopiero 17 tyg .
Husan , Niegatka jak tam u was sytuacja ?
Z tymi ruchami to jest normalka. A co do pachwin to niestety ja nie pomogę.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry