reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

@Ewunka , małpo jedna, a na "Kto po invitro" już nie wchodzisz? Ostatnio pisałam tam do Ciebie i dziwiłam się, że cisza. Dzisiaj przez przypadek tu weszłam i co widzę? Punkcja, super, jestem z Tobą myślami i modlitwą, wiesz, że mam do Ciebie wyjątkowy sentyment za Twoje tańce i wsparcie, którego efekt waży już pół kilo i wierci się zawzięcie :)
Witaj
Wchodzę ale rzadko i czytam co 3 post hi hi
Nie ma już tam ludzi z którymi się zwiazalam i nie mam energi i chęci wiązać się z innymi. Wszystkie bliskie mi sercu są Ty ( kilka zostało tam Ale mam je na fejsiku)
Jak nie zejde na zawal Sobota godzina 10 oddaje złote jaja [emoji2]
Wczoraj było 13 ....... idę na rekord[emoji2]
Pozdrawiam

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Niby nic sie nie dzialo ostatnio, ale wczoraj wieczorem mialam kilka mocnych dosc skurczy, ale nieregularnych. Dzis rano odszedl mi czop albo jego czesc, bo w sumie nie wiem ile tego ma byc, ale troche bylo i bylo z krwia. I od tamtej pory spokoj, zero skurczy, tylko Mala nieco mniej ruchliwa... Wiec niby chyba cos sie dzieje, ale jednak nie, wiec nadal czekam :)
A Ty jak tam?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oooo to juzzzzzzz [emoji2] może w dzień transferu mojego . Oddawaj brzucha[emoji7]

Oooo to juzzzzzzz [emoji2] może w dzień transferu mojego . Oddawaj brzucha[emoji7]

Taki jest plan - pelna synchronizacja musi byc [emoji4] Malz mi mowi, ze sobota by mu idealnie pasowala wiec moze akurat hehe. Poki co - sygnalow brak :)
Ale spoko - najpozniej 27.03 - brzucho jest Twoj [emoji16]

Witaj
Wchodzę ale rzadko i czytam co 3 post hi hi
Nie ma już tam ludzi z którymi się zwiazalam i nie mam energi i chęci wiązać się z innymi. Wszystkie bliskie mi sercu są Ty ( kilka zostało tam Ale mam je na fejsiku)
Jak nie zejde na zawal Sobota godzina 10 oddaje złote jaja [emoji2]
Wczoraj było 13 ....... idę na rekord[emoji2]
Pozdrawiam

Trzymaj się cieplutko, w sobotę gonię mojego Anioła Stróża do Twojego, niech się wezmą we dwóch do roboty :-)

Taki jest plan - pelna synchronizacja musi byc [emoji4] Malz mi mowi, ze sobota by mu idealnie pasowala wiec moze akurat hehe. Poki co - sygnalow brak :)
Ale spoko - najpozniej 27.03 - brzucho jest Twoj [emoji16]

Sobota odpada[emoji14] to dopiero punkcjia wtorek lub czwartek[emoji6]

Hej:)
Czas sie zameldowac... Leze w tym szpitalu... Na szczescie poza tymi nitkami krwistymi w domu jeszcze nic sie nie dzieje.
Jak nic nie wyskoczy to jutro ide do domu...
Tyle ze troche pewnie trzrba bedzie ograniczyc sie w szalenstwach typu wygrabianie trawnika itp...
Co pozytywne co kilka godzib slucham sobie tetna malucha :)
I przez to ze ja w bezruchu to kopie jak szalony - a w domu czasami sie musialam na chwile klasc zeby go skonic do aktywnosci...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej:)
Czas sie zameldowac... Leze w tym szpitalu... Na szczescie poza tymi nitkami krwistymi w domu jeszcze nic sie nie dzieje.
Jak nic nie wyskoczy to jutro ide do domu...
Tyle ze troche pewnie trzrba bedzie ograniczyc sie w szalenstwach typu wygrabianie trawnika itp...
Co pozytywne co kilka godzib slucham sobie tetna malucha :)
I przez to ze ja w bezruchu to kopie jak szalony - a w domu czasami sie musialam na chwile klasc zeby go skonic do aktywnosci...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

No to zdecydowanie odpusc sobie grabanie trawnika :) Mysle, ze to moze poczekac, a Ty sobie odpoczywaj dla Waszego wspolnego dobra. Mam nadzieje, ze jutro Was wypuszcza.

Do góry