butterfly1331
Moderator
Kiedyś, gdy kupowałam ciśnieniomierz mamie, to też polecali mi Omron - służy do dziś. Beata ma rację - musi być naramienny, bo nadgarstkowy jest niedokładny.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana to ty juz na dniach bedziesz tulila swoja swoja kruszynke. Super. Mi polozna mowila ze juz jest mniej miejsca i dlatego mniej czuc kopniaki bedzie raczej takie wypchniecia powinny byc. Wiec spokojnie z malutka jest wszystko w porzadku ona szykuje sie juz na swiat przyjsc. Ja dalam sobie wszystko na luz co ma byc to bedzie i tak tego nie zmnienie i jak mniej sie stresuje to i brzusio nie boli.Niby nic sie nie dzialo ostatnio, ale wczoraj wieczorem mialam kilka mocnych dosc skurczy, ale nieregularnych. Dzis rano odszedl mi czop albo jego czesc, bo w sumie nie wiem ile tego ma byc, ale troche bylo i bylo z krwia. I od tamtej pory spokoj, zero skurczy, tylko Mala nieco mniej ruchliwa... Wiec niby chyba cos sie dzieje, ale jednak nie, wiec nadal czekam
A Ty jak tam?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana to ty juz na dniach bedziesz tulila swoja swoja kruszynke. Super. Mi polozna mowila ze juz jest mniej miejsca i dlatego mniej czuc kopniaki bedzie raczej takie wypchniecia powinny byc. Wiec spokojnie z malutka jest wszystko w porzadku ona szykuje sie juz na swiat przyjsc. Ja dalam sobie wszystko na luz co ma byc to bedzie i tak tego nie zmnienie i jak mniej sie stresuje to i brzusio nie boli.
Ewunka dzisiaj o tobie myslalam trzymam kciuki kochana . malutkiej tez zacisne i będziemy razem trzymac :-*Dzień dobry dziewczęta .
Potrzebuje Was
W sobotę mam punkcjie .
Poproszę o kciuki i jeśli ktoś może to modlitwę.
Dziękuję
Zaltione imkciuki i modlitwa!Dzień dobry dziewczęta .
Potrzebuje Was
W sobotę mam punkcjie .
Poproszę o kciuki i jeśli ktoś może to modlitwę.
Dziękuję
Ewka powiem ci ze pierwsza ciąże mam z blastki i wydawało mi sie ze to najlepsze rozwiązanie będzie i za drugim razem . Tymczasem dr wręcz nakazał transfer w drugiej dobie . Nie za bardzo chciałam ale on powiedział ze gdzie zarodkom będzie lepiej jak nie w mamusinym brzuszku . Ok zgodziłam sie na transfer dwóch średniej jakości zarodków natomiast te lepsze pozostałe poprosiłam o hodowle do blastki . Teraz jestem 16 tydz ciazy a zarodków nie mam żadnych zamrożonych . Gdybym nie posłuchała lekarza to w ogóle bym nie była w ciazy .Jest to krótki protokół z antagonista czyli jak zawsze tylko zaczęłam od niniejszych dawek i teraz już mam 300 menopuru Ale co 12 h 150 ..... do tego miesiąc łykalam magiczne tabletki ( hormony ale nie wiem co to ,bo było robione na zamowienie a na ulotce pisało stosować jak lekarza kazał i chcieli do tego moja grupe krwi) i tak 14 dni potem 10 dni progesteron + dalej te tabletki i jak pojawił się okres to zaczęłam właściwą stymulscjie monopur ( ten który dostałam od Ciebie już grzecznie zjadłam )biorę brzuch oddawaj. Transfer wstępnie 23.03 ( jak będzie dużo i ładne chcą trzymać 50% do blastki 50% zamrozić w 3 dobie. Transfer blastki
Ja jestem na początku 2 trymestru.Czy są wśród nas ciezarowki w 1 lub na początku 2 trymestru?
@Ewunka , małpo jedna, a na "Kto po invitro" już nie wchodzisz? Ostatnio pisałam tam do Ciebie i dziwiłam się, że cisza. Dzisiaj przez przypadek tu weszłam i co widzę? Punkcja, super, jestem z Tobą myślami i modlitwą, wiesz, że mam do Ciebie wyjątkowy sentyment za Twoje tańce i wsparcie, którego efekt waży już pół kilo i wierci się zawzięcieEwunka dzisiaj o tobie myslalam trzymam kciuki kochana . malutkiej tez zacisne i będziemy razem trzymac :-*