reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hehe teraz juz jest znacznie lepiej. Jestem na etapie " wstaw do zlewu wszystkie naczynia, posyp je resztkami jedzenia , zostaw na kilka dni (to dla tych bez zmywarki ;) ). Przestań sprzątać w mieszkaniu przez kilka dni, zostaw to na dzień w którym z odwiedzinami ma wpaść teściowa lub kolezanki. Wtedy z 6-kilowym workiem na jednej ręce ogarnij całe mieszkanie. Naucz się wykonywać wszystkie czynnosci jedną ręką, pamietaj ze do drugiej masz przywiazany worek. Nachylaj się nad lozkiem/lozeczkiem az zaczną cie bolec plecy, przy czym usmiechaj się, spiewaj "my jesteśmy krasnoludki... Lub kindel bury kundel bury... Itp". Przed kazdym wyjsciem z domu ubierz sie w szalik i kurtke, poczekaj az sie zgrzejesz dopiero zejdz z drugiego piętra taszczac taczkę po schodach. Zrób to blyskawicznie, wbiegnij na góre, zabierz worek zejdz na dół. Raz na kilka takich wyjsc nie czesz się. To tyle w skrocie :-p ale co by nie pisac jestem szczesliwa :-) :):tak:
No Martka brawo Ty :D Jesteś niesamowita :D

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Atena super Viktorek [emoji7]
A Czemu nie lezec? Masz sn ?

Husann czyli jak zaniknie ci apetyt bedziesz wystraszona ze to blisko ?? Z tymi radami poloznych chyva tez kazda inna bo mnie dzus uspokoila ze czasem jest apetyt czasem nue .... JuZ sama niewiem ... Ja od paru dni mam wstret Tylko sniadania mi smakuja

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Atena super Viktorek [emoji7]
A Czemu nie lezec? Masz sn ?

Husann czyli jak zaniknie ci apetyt bedziesz wystraszona ze to blisko ?? Z tymi radami poloznych chyva tez kazda inna bo mnie dzus uspokoila ze czasem jest apetyt czasem nue .... JuZ sama niewiem ... Ja od paru dni mam wstret Tylko sniadania mi smakuja

Bo leżenie plackiem przy nadciśniegu może powodować zakrzepice.U mnie szykuje tez się cesarka bo położenie Wiktora jest posladkowe ;)

Bo leżenie plackiem przy nadciśniegu może powodować zakrzepice.U mnie szykuje tez się cesarka bo położenie Wiktora jest posladkowe ;)

Rozumiem ..;)

Tak se mysle czyli sn ostatnie miala kasia basia ....:)a JuZ wiesz kiedy cc ? Podali termin bo mi 16/3 powiedza i wiem ze dzieli nas termin rozwiazania kilka dni ,,,;)

Marta gratulacje:)
A ja dziś byłam z małą u ortopedy. Mamy cwiczyc główke, bo ucieka w jedną strone, co drugi dzień dwie kapsułki wit D bo za duże ciemiążko i za 4 tyg kontrol.
Ale mała przeszła sama siebie. Już w poczekalni cisla kupe. Weszłam do gabinetu dr wyszedł a ja do rozbierania i zmiany pampera. Już podłożyłam drugi i mała tak srakła, że poleciało mi na bluzke, spodnie, body i tetrówke. Zaczełam sprzatac chusteczkami, wycierac co sie da. Ubrałam nastepnego pampersa, w tego tez jeszcze poszło. Jak już opanowałam sytuacje zobaczyłam ze na podłoge tez poszło i że to rozdeptałam. Dr wrócił na szczescie po wszystkim ale i tak mu powiedziałam, że miałyśmy wypadek bo bluzki i spodni nie dało sie wytrzec. Całe szczescie miałam ze sobą wiecej pampersów i dwie pieluchy tetrowe. Nigdy mi w domu nie zrobiła z takim ciśnieniem.

A ja dziś byłam z małą u ortopedy. Mamy cwiczyc główke, bo ucieka w jedną strone, co drugi dzień dwie kapsułki wit D bo za duże ciemiążko i za 4 tyg kontrol.
Ale mała przeszła sama siebie. Już w poczekalni cisla kupe. Weszłam do gabinetu dr wyszedł a ja do rozbierania i zmiany pampera. Już podłożyłam drugi i mała tak srakła, że poleciało mi na bluzke, spodnie, body i tetrówke. Zaczełam sprzatac chusteczkami, wycierac co sie da. Ubrałam nastepnego pampersa, w tego tez jeszcze poszło. Jak już opanowałam sytuacje zobaczyłam ze na podłoge tez poszło i że to rozdeptałam. Dr wrócił na szczescie po wszystkim ale i tak mu powiedziałam, że miałyśmy wypadek bo bluzki i spodni nie dało sie wytrzec. Całe szczescie miałam ze sobą wiecej pampersów i dwie pieluchy tetrowe. Nigdy mi w domu nie zrobiła z takim ciśnieniem.
Haha musialas miec niezłą minę ;)

No to mialas powod by Sue pocic ;))!

A ja rano bylam na tym badaniu krwi ,chce wracac do domu ,odpalam mojego kalafiorka chce jechac ruszam powoli patrzebw boczne lusterka i ....patrze a auto bez kierowcy jedzie za mna !!!!! Ktos zostawil na luzie auto [emoji23][emoji23][emoji106]dobrze ze zauwazylam ludzi oni tez gapia Sue ze ruszam a z tylu auto bez kieruwcy za mna w bok cisnie mi to szybko pomogli i zatrzymali tamte auto ... Ale tez spocilam sie !

No to mialas powod by Sue pocic ;))!

A ja rano bylam na tym badaniu krwi ,chce wracac do domu ,odpalam mojego kalafiorka chce jechac ruszam powoli patrzebw boczne lusterka i ....patrze a auto bez kierowcy jedzie za mna !!!!! Ktos zostawil na luzie auto [emoji23][emoji23][emoji106]dobrze ze zauwazylam ludzi oni tez gapia Sue ze ruszam a z tylu auto bez kieruwcy za mna w bok cisnie mi to szybko pomogli i zatrzymali tamte auto ... Ale tez spocilam sie !

o rety, dobrze że nie spanikowas.

reklama
A jeszcze u doktora sama do niego powiedziałam, że mi z tą główka ucieka. A on do mnie z takim podziwem"A Pani z sektora medycznego?" "Nie, nie" A w myślach mi przeszło - ja Tylko fajne forum czytam :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Mam kłaśc małą jak najwiecej na brzuchu i wołac ja w przeciwna strone. Ale ona nie chce mi sie odwrócic. Albo trzyma w ta swoja ulubiona albo ewentualnie na wprost. Na spacerze jak mi już dobrze uśnie i wiem że nie bedzie sie kreci to odwracam jej na maxa w lewo.

Do góry