katharina203
Fanka BB :)
Wyslalam ci wiadomosc na priv...Każdy mówi co innego
Ja już czasami nie wiem co robić bo tyle sprzecznych informacji dostaje
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyslalam ci wiadomosc na priv...Każdy mówi co innego
Ja już czasami nie wiem co robić bo tyle sprzecznych informacji dostaje
Tequila, dziecko ciagnie duzo mocniej i inaczej niz laktator.Wiem że dziecko może wyssać więcej niż laktator ale mimo wszystko nie wierzę że może to być raz tyle albo więcej
Tequila, zrobisz jak uwazasz, ale jak ja bym byla w takiej sytuacji jak Ty, to nie dawalabym mm dopoki by Alanek nie zaczal sie domagac. Ja popieram dziewczyny. Jakby Alan byl glodny, to bys o tym wiedziala. Tymek jak jest glodny to sie drze jakbym mu jakas krzywde robila. Czasem to sie zastanawiam co sobie sasiedzi wtedy mysla, jak u nas non stop syrena wyje. Nogi z dupy chce sobie powyrywac, tak szybko mleko grzeje. Jak sobie poje to aniolek[emoji12]Przegrałam walkę z mm
Karmienie piersią trwało i trwało ale tylko na początku było słychać odgłos połykania
Ponieważ nie dawało mi to spokoju postanowiłam że będę odciągać mleko żeby wiedzieć ile tak naprawdę go jest...udało się 60 ml z obu piersi,po spacerze po 4 godzinach 80ml
Nie wybacze sobie nigdy że dwa dni dziecko było głodne będę przestawiać nadal do piersi ale nie mogę zrezygnować z mm niestety.
Tak też robię właśnieTequila, zrobisz jak uwazasz, ale jak ja bym byla w takiej sytuacji jak Ty, to nie dawalabym mm dopoki by Alanek nie zaczal sie domagac. Ja popieram dziewczyny. Jakby Alan byl glodny, to bys o tym wiedziala. Tymek jak jest glodny to sie drze jakbym mu jakas krzywde robila. Czasem to sie zastanawiam co sobie sasiedzi wtedy mysla, jak u nas non stop syrena wyje. Nogi z dupy chce sobie powyrywac, tak szybko mleko grzeje. Jak sobie poje to aniolek[emoji12]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kup sobie ten homeopatyczny specyfik. Bardzo dobre ma opinie. Kosztuje grosze, wiec nic nie tracisz. Na mnie chyba nie podzialal, choc nie wiem, bo w koncu jakos wtedy doszlam do 700ml. A wczesniej dlugo mialam susze. Ja sobie go znow zamowilam w aptece. Femaltik.er tez teraz pije.Tak też robię właśnie
Staram się dawać pierś a jak się domaga daje mm ale małą porcję
Wczoraj np mm dostał tylko 3 razy po 60ml a dziś raz 90ml przed spacerem
Pije femaltike r i staram się przystawiac za każdym razem jak marudzi
Zobaczymy co z tego wyjdzie
Straw mój M jak wychodzi z Gabrysiem to wiem, że wyjmuje stelaż wkłada do gondoli małego i z nim wpina do stelażu. Zaś ja znów jak Ty robie że wkładam do fotelika małego, a później stelaż gondola i mały. My mamy wózek w samochodzie non stop.Kup sobie ten homeopatyczny specyfik. Bardzo dobre ma opinie. Kosztuje grosze, wiec nic nie tracisz. Na mnie chyba nie podzialal, choc nie wiem, bo w koncu jakos wtedy doszlam do 700ml. A wczesniej dlugo mialam susze. Ja sobie go znow zamowilam w aptece. Femaltik.er tez teraz pije.
Pytanie. Masz jakas fajna i praktyczna torbe do wozka na pampersy itp. ?
Nastepne pytanie. Nosicie Alanka w gondoli trzymajac za ta raczke na budce? Bo szlismy dzis na spacer i najpierw wystawilismy stelaz, a potem maz wzial gondole z Tymkiem i wyniosl ja na dwor i tam wpial w stelaz. Zastanawiam sie czy tak mozna?
Ja wychodze tak, ze targam wozek na dwor, wracam po Tymka w foteliku, potem fotelik wrzucam do auta przed domem a Tymka do gondoli.
Podasz mi jeszcze raz nazwę spróbujęKup sobie ten homeopatyczny specyfik. Bardzo dobre ma opinie. Kosztuje grosze, wiec nic nie tracisz. Na mnie chyba nie podzialal, choc nie wiem, bo w koncu jakos wtedy doszlam do 700ml. A wczesniej dlugo mialam susze. Ja sobie go znow zamowilam w aptece. Femaltik.er tez teraz pije.
Pytanie. Masz jakas fajna i praktyczna torbe do wozka na pampersy itp. ?
Nastepne pytanie. Nosicie Alanka w gondoli trzymajac za ta raczke na budce? Bo szlismy dzis na spacer i najpierw wystawilismy stelaz, a potem maz wzial gondole z Tymkiem i wyniosl ja na dwor i tam wpial w stelaz. Zastanawiam sie czy tak mozna?
Ja wychodze tak, ze targam wozek na dwor, wracam po Tymka w foteliku, potem fotelik wrzucam do auta przed domem a Tymka do gondoli.
Ricinus communis 5ch. Ja zamawialam w aptece i mialam na drugi dzien. Moze u Ciebie w aptece bedzie od reki.Podasz mi jeszcze raz nazwę spróbuję
To trzeba zamówić?
Jeżeli chodzi o torbę kupiłam maxi cosi
Jest praktyczna bo bardzo pojemna,ma dużo przegródek itp,torbę termiczną oraz przewijak w zestawie ale z gondolą pasuje tylko jak jest lekko zapakowana
Z racji tego że gondola wystaje mocno na rączkę to na maxa zapakowana torba odstaje ale tak będzie z każdym modelem niestety
Do spacerówki pasuje bardzo fajnie
Co do przenoszenia dziecka w gondoli rzadko ale zdarzyło się raz czy dwa
Można tak dziecko przenosić tylko trzeba budę dobrze zablokować
Ja za każdym wyjazdem pakuje do gondoli wszystkie akcesoria małego i mąż niesie do auta. Czasem ważą więcej niż Alan
Bez krzesełka bo ona co prawda jest wizualnie super ale jest malutka do tej tylko z mata wchodzi dużo więcej a wiadomo że przy tak małym dziecku czym więcej miejsca tym lepiejTequila Ty masz ta torbe z krzeselkiem, czy tylko z sama mata?