reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A ja skarbie plamie co dzien ,znow bylam dzus na ip Ale JuZ mnie maja dosc bo od msca bylam 3 razy poza tym wszustko mam zamkniete Ale brzuch tez mnie pobolewa;(, mam tylko lezec ,lez Z nami , lile tez lezy;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Po to jest ta IP zeby jechac i sprawdzic. Wiem co czujesz z tymi plamieniami bo ja na poczatku tak mialam. A wiec teraz tylko lezakujemy

Po to jest ta IP zeby jechac i sprawdzic. Wiem co czujesz z tymi plamieniami bo ja na poczatku tak mialam. A wiec teraz tylko lezakujemy

Sobie tak mysle oby nam ta cc wyszla I dotrwac bo jeszcze dwa msce temu umawialysmy sie ty i Atena we 3 na sn razem ehh no i te planowania tak wychodza zawsze .....czasem moze mysle tez za bardzo optymistycznie i dlatego potem zalamka no Ale czy sn czy cc nie ma co zalamywac sie ,Ja JuZ mysle o jej karmieniu I zachlysnieciu lub chorobie ... niby mialam w 22 tc szcxepiwnie na krztusiec Ale ti zapewne Po porodzie jeszxe raz bedzie miec niunia ,nic nie wiem ... chcialabym tylko by te dni do cc lecialy szybciej bo mowie Nicolusi tak :ty sie nie spiesz jeszxze bo nie pojdziesz szybko na spacerki plus nie bedziesz lezala szybko w swym lozeczky obok mamy plus inne ciocie poelegnuarki beda musialy cie sprawdzac plus mamie przyniesiesz obawy a tak wychodz za 4 tyg to szybko wyjdziemy i pokaze ci twoj pokoik ;)

Hej dziewczyny
Jogo a o ile Ci sie przesunał termin? Termin zazwyczaj ustala sie w początkowych usg, pozniej dziecko rosnie juz w swoim tempie. Mnie tez przy 1szym usg dziecko sie nie chciało odwrócic, ale lekarz czekał cierpliwie, zeby jednak te pomiary wykonac. A krew robiłas do testów pappa czy nifty?

Katharina bardzo fajne do łozeczko, mysle, ze z niebieskimi dodatkami wygladało by na chlopiece
Tez myśle ze urodzę jakoś tak 6-8 września nie wcześniej . Pobrali mi krew na zd i trisomie . W sumie nawet nie zależy mi tak bardzo na tych prenatalnych bo na tyle ile zbadała dziecko to było ok a nawet jeśli by coś było to i tak nic to nie zmieni .

A mnie łapią czasami takie mocne krótkie skurcze jak np za szybko chce wstać albo sie jakoś przekręcić szybciutko . Ktoś tak miał ? Powinnam jakiś magnes brać ?
Dziewczyny leżące powiem wam ze warto :) ja z 1 ciaza leżałam do 12 tyg plackiem a do 25 tylko po domu spacerowałam . Corcia wylezana :) A teraz moja koleżanka urodziła ( leżała od 24 tyg do rozwiązania w szpitalu !) dała radę i wy tez dacie . Polecam dobra książkę i seriale :)

Witam was wszystkie:)
Czytam na biezaco zwykle... Tylko malo sie udzielam bo jakos niewiele sie dzieje na szczescie :)
A dzis krzywa cukrowa... Juz po wypiciu jestem i teraz tylko czekanie ...
Trzymajcie kciuki

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sobie tak mysle oby nam ta cc wyszla I dotrwac bo jeszcze dwa msce temu umawialysmy sie ty i Atena we 3 na sn razem ehh no i te planowania tak wychodza zawsze .....czasem moze mysle tez za bardzo optymistycznie i dlatego potem zalamka no Ale czy sn czy cc nie ma co zalamywac sie ,Ja JuZ mysle o jej karmieniu I zachlysnieciu lub chorobie ... niby mialam w 22 tc szcxepiwnie na krztusiec Ale ti zapewne Po porodzie jeszxe raz bedzie miec niunia ,nic nie wiem ... chcialabym tylko by te dni do cc lecialy szybciej bo mowie Nicolusi tak :ty sie nie spiesz jeszxze bo nie pojdziesz szybko na spacerki plus nie bedziesz lezala szybko w swym lozeczky obok mamy plus inne ciocie poelegnuarki beda musialy cie sprawdzac plus mamie przyniesiesz obawy a tak wychodz za 4 tyg to szybko wyjdziemy i pokaze ci twoj pokoik ;)

Masz rację tak to jest z tym planowaniem.....ja tez mam w ten piątek wizytę i myślę dowiem się kiedy cc oby dotrwać do 37tygodnia....ogólnie czuje się dobrze tylko cieeeeeeezko....ale powoli laże, wczoraj obiad gotowałam na siedziąco hahahhah

Do góry