reklama
butterfly1331
Moderator
Jeden dzień mnie nie było, a tu tyle się działo...
Dziewczyny, nigdzie nie idźcie, bo tak dla mnie, jak i dla innych jesteście kopalnią wiedzy. Pewnie nie tylko ja robię sobie notatki z tego, co piszecie.
Takie sytuacje przypominają mi o tym, o czym zapominam na co dzień - forum czytają i obserwują również osoby zza krzaków, a to może być każdy...
Ewcia, kochana, wszystkie tu Ci kibicujemy i trzymamy za Ciebie kciuki - niektóre podwójne, a nawet potrójne ;-) Głęboko wierzę w to, że Ci się uda i ta walka nie pójdzie na marne! Melduj nam się tutaj, co u Ciebie :-*
Koralik, a co u Ciebie? Jak wygląda sytuacja? Przepraszam, ale nie śledzę już tamtego forum i nie wiem, na jakim jesteś etapie Trzymam kciuki za Twój sukces
Byliśmy wczoraj w szkole rodzenia i rozmawiałam z położną o porodzie. Pomogła mi i chyba podjęłam decyzję.
Z ciekawostek - pokazywała film z porodu - reakcje mężczyzn były niesamowite Mój mąż np. był zdziwiony, że dziecko rodzi się brudne, sądził, że maluch będzie czyściutki i pachnący po porodzie sn
Dziewczyny, nigdzie nie idźcie, bo tak dla mnie, jak i dla innych jesteście kopalnią wiedzy. Pewnie nie tylko ja robię sobie notatki z tego, co piszecie.
Takie sytuacje przypominają mi o tym, o czym zapominam na co dzień - forum czytają i obserwują również osoby zza krzaków, a to może być każdy...
Ewcia, kochana, wszystkie tu Ci kibicujemy i trzymamy za Ciebie kciuki - niektóre podwójne, a nawet potrójne ;-) Głęboko wierzę w to, że Ci się uda i ta walka nie pójdzie na marne! Melduj nam się tutaj, co u Ciebie :-*
Koralik, a co u Ciebie? Jak wygląda sytuacja? Przepraszam, ale nie śledzę już tamtego forum i nie wiem, na jakim jesteś etapie Trzymam kciuki za Twój sukces
Byliśmy wczoraj w szkole rodzenia i rozmawiałam z położną o porodzie. Pomogła mi i chyba podjęłam decyzję.
Z ciekawostek - pokazywała film z porodu - reakcje mężczyzn były niesamowite Mój mąż np. był zdziwiony, że dziecko rodzi się brudne, sądził, że maluch będzie czyściutki i pachnący po porodzie sn
butterfly1331
Moderator
Rybko, a nie masz info na stronie szpitala? Gdzie będziesz rodzić?Dziewczyny ile i jakie ciuszki brałyście do szpitala bo juz zglupialam i sama nie wiem ile czego wziąść pomocy
Ja mam wziąć po 3 pary wszystkiego, używają moich ciuszków, a nie szpitalnych. Maluch dostaje tylko szpitalną czapeczkę w ramach promocji
katharina203
Fanka BB :)
Ja np nie biore ciuszkow...bede miala ze szpitala bo nie chce razem z moimi brudnymi ,,czegos" ewentualnie do domu przyniesc. Ogladalam i dotykalam je i nie sa zle. Maz na wyjscie przyniesie tylko wlasne...Dziewczyny ile i jakie ciuszki brałyście do szpitala bo juz zglupialam i sama nie wiem ile czego wziąść pomocy
Flandi
Dziewczyny ile i jakie ciuszki brałyście do szpitala bo juz zglupialam i sama nie wiem ile czego wziąść pomocy
Rybka ja miałam na zaraz po cc po jednym zestawie (body+pajac) dla każdego + po 3 zestawy na kolejne dni (nie zmienialiśmy całości codziennie jak nie były brudne). Do tego czapeczki. Dużo pieluch, otulacze, 2 kocyki i 2 rożki.
Ponieważ zostaliśmy dłużej w szpitalu, mąż potem donosił jeszcze bodziaki. Plus osobno w domu czekał zestaw na wyjście
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
rybka14
Dziękuję właśnie ja szykowałam właśnie takie zestawy ale wydawało mi się ze jakoś dużo tego lepiej wezmę więcej bo obawiam się ze mój M to tak będzie panikowal ze zapomni jak sam się nazywa bo juz zaczynaRybka ja miałam na zaraz po cc po jednym zestawie (body+pajac) dla każdego + po 3 zestawy na kolejne dni (nie zmienialiśmy całości codziennie jak nie były brudne). Do tego czapeczki. Dużo pieluch, otulacze, 2 kocyki i 2 rożki.
Ponieważ zostaliśmy dłużej w szpitalu, mąż potem donosił jeszcze bodziaki. Plus osobno w domu czekał zestaw na wyjście
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom