reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ewunka trzymam kciuki :*

Nikt nikogo z tego forum nie wygania. A tym bardziej, że zostało mało ciężaróweczek i ja na pewno zostaje :D

reklama
Dziewczyny ile i jakie ciuszki brałyście do szpitala bo juz zglupialam i sama nie wiem ile czego wziąść :) pomocy :szok:

Jeden dzień mnie nie było, a tu tyle się działo...
Dziewczyny, nigdzie nie idźcie, bo tak dla mnie, jak i dla innych jesteście kopalnią wiedzy. Pewnie nie tylko ja robię sobie notatki z tego, co piszecie.
Takie sytuacje przypominają mi o tym, o czym zapominam na co dzień - forum czytają i obserwują również osoby zza krzaków, a to może być każdy...

Ewcia, kochana, wszystkie tu Ci kibicujemy i trzymamy za Ciebie kciuki - niektóre podwójne, a nawet potrójne ;-) Głęboko wierzę w to, że Ci się uda i ta walka nie pójdzie na marne! Melduj nam się tutaj, co u Ciebie :-*

Koralik, a co u Ciebie? Jak wygląda sytuacja? Przepraszam, ale nie śledzę już tamtego forum i nie wiem, na jakim jesteś etapie :( Trzymam kciuki za Twój sukces :)

Byliśmy wczoraj w szkole rodzenia i rozmawiałam z położną o porodzie. Pomogła mi i chyba podjęłam decyzję.
Z ciekawostek - pokazywała film z porodu - reakcje mężczyzn były niesamowite ;) Mój mąż np. był zdziwiony, że dziecko rodzi się brudne, sądził, że maluch będzie czyściutki i pachnący po porodzie sn ;)

Dziewczyny ile i jakie ciuszki brałyście do szpitala bo juz zglupialam i sama nie wiem ile czego wziąść :) pomocy :szok:
Rybko, a nie masz info na stronie szpitala? Gdzie będziesz rodzić?
Ja mam wziąć po 3 pary wszystkiego, używają moich ciuszków, a nie szpitalnych. Maluch dostaje tylko szpitalną czapeczkę w ramach promocji ;)

Ja np nie biore ciuszkow...bede miala ze szpitala bo nie chce razem z moimi brudnymi ,,czegos" ewentualnie do domu przyniesc. Ogladalam i dotykalam je i nie sa zle. Maz na wyjscie przyniesie tylko wlasne...

Nie mam Motylku właśnie i dlatego pytam :) na stronce szpitala nie ma a jak byłam ostatnio to niczego sie nie dowiedziałam :(

Rybka ja miałam na zaraz po cc po jednym zestawie (body+pajac) dla każdego + po 3 zestawy na kolejne dni (nie zmienialiśmy całości codziennie jak nie były brudne). Do tego czapeczki. Dużo pieluch, otulacze, 2 kocyki i 2 rożki.
Ponieważ zostaliśmy dłużej w szpitalu, mąż potem donosił jeszcze bodziaki. Plus osobno w domu czekał zestaw na wyjście :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Na wyjście to wiem ze swoje trzeba mieć :) mi też M przywiezie ale może wezmę wsxystko ×2 w razie czego nie użyje gdyby szpitalne mieli ;)

reklama
Rybka ja miałam na zaraz po cc po jednym zestawie (body+pajac) dla każdego + po 3 zestawy na kolejne dni (nie zmienialiśmy całości codziennie jak nie były brudne). Do tego czapeczki. Dużo pieluch, otulacze, 2 kocyki i 2 rożki.
Ponieważ zostaliśmy dłużej w szpitalu, mąż potem donosił jeszcze bodziaki. Plus osobno w domu czekał zestaw na wyjście :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję właśnie ja szykowałam właśnie takie zestawy ale wydawało mi się ze jakoś dużo tego lepiej wezmę więcej bo obawiam się ze mój M to tak będzie panikowal ze zapomni jak sam się nazywa bo juz zaczyna :);)

Do góry