reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ewunka trzymam kciuki :*

Nikt nikogo z tego forum nie wygania. A tym bardziej, że zostało mało ciężaróweczek i ja na pewno zostaje :D

reklama
Dziewczyny ile i jakie ciuszki brałyście do szpitala bo juz zglupialam i sama nie wiem ile czego wziąść :) pomocy :szok:

Jeden dzień mnie nie było, a tu tyle się działo...
Dziewczyny, nigdzie nie idźcie, bo tak dla mnie, jak i dla innych jesteście kopalnią wiedzy. Pewnie nie tylko ja robię sobie notatki z tego, co piszecie.
Takie sytuacje przypominają mi o tym, o czym zapominam na co dzień - forum czytają i obserwują również osoby zza krzaków, a to może być każdy...

Ewcia, kochana, wszystkie tu Ci kibicujemy i trzymamy za Ciebie kciuki - niektóre podwójne, a nawet potrójne ;-) Głęboko wierzę w to, że Ci się uda i ta walka nie pójdzie na marne! Melduj nam się tutaj, co u Ciebie :-*

Koralik, a co u Ciebie? Jak wygląda sytuacja? Przepraszam, ale nie śledzę już tamtego forum i nie wiem, na jakim jesteś etapie :( Trzymam kciuki za Twój sukces :)

Byliśmy wczoraj w szkole rodzenia i rozmawiałam z położną o porodzie. Pomogła mi i chyba podjęłam decyzję.
Z ciekawostek - pokazywała film z porodu - reakcje mężczyzn były niesamowite ;) Mój mąż np. był zdziwiony, że dziecko rodzi się brudne, sądził, że maluch będzie czyściutki i pachnący po porodzie sn ;)

Dziewczyny ile i jakie ciuszki brałyście do szpitala bo juz zglupialam i sama nie wiem ile czego wziąść :) pomocy :szok:
Rybko, a nie masz info na stronie szpitala? Gdzie będziesz rodzić?
Ja mam wziąć po 3 pary wszystkiego, używają moich ciuszków, a nie szpitalnych. Maluch dostaje tylko szpitalną czapeczkę w ramach promocji ;)

Ja np nie biore ciuszkow...bede miala ze szpitala bo nie chce razem z moimi brudnymi ,,czegos" ewentualnie do domu przyniesc. Ogladalam i dotykalam je i nie sa zle. Maz na wyjscie przyniesie tylko wlasne...

Nie mam Motylku właśnie i dlatego pytam :) na stronce szpitala nie ma a jak byłam ostatnio to niczego sie nie dowiedziałam :(

Rybka ja miałam na zaraz po cc po jednym zestawie (body+pajac) dla każdego + po 3 zestawy na kolejne dni (nie zmienialiśmy całości codziennie jak nie były brudne). Do tego czapeczki. Dużo pieluch, otulacze, 2 kocyki i 2 rożki.
Ponieważ zostaliśmy dłużej w szpitalu, mąż potem donosił jeszcze bodziaki. Plus osobno w domu czekał zestaw na wyjście :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Na wyjście to wiem ze swoje trzeba mieć :) mi też M przywiezie ale może wezmę wsxystko ×2 w razie czego nie użyje gdyby szpitalne mieli ;)

reklama
Rybka ja miałam na zaraz po cc po jednym zestawie (body+pajac) dla każdego + po 3 zestawy na kolejne dni (nie zmienialiśmy całości codziennie jak nie były brudne). Do tego czapeczki. Dużo pieluch, otulacze, 2 kocyki i 2 rożki.
Ponieważ zostaliśmy dłużej w szpitalu, mąż potem donosił jeszcze bodziaki. Plus osobno w domu czekał zestaw na wyjście :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję właśnie ja szykowałam właśnie takie zestawy ale wydawało mi się ze jakoś dużo tego lepiej wezmę więcej bo obawiam się ze mój M to tak będzie panikowal ze zapomni jak sam się nazywa bo juz zaczyna :);)

Do góry