reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny powiedzcie mi jakich kosmetyków używacie do kąpieli i natłuszczania skóry maluchów. Bo u nas po babydream mega sucha skóra i muszę pilnie zmienić.

I w końcu mały sukces u nas - zaczęliśmy przybierać na wadze [emoji173]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też po tym sucha skórę mój miał. Teraz używam emolium i skórka jest nawilżona

reklama
U nas na ok 25-30 osób w tym dzieci. Ale że to święta wiec nie wiadomo ile osób będzie. Tez się zastanawiam czy dawać zaproszenia. Raczej zrobimy to telefonicznie.

Co do spodziedzi. Nie zamierzam spowiadać się z ivf. Dla mnie to nie grzech. Dzięki temu mamy wspaniałe dzieciątka, na ktore dlugo czekalysmy.

U mnie nie jest zainteresowany. Zaczynam sie martwic ze cos nie tak z jego sluchem i rozwojem. Moj tylko wpatruje sie w otoczenie i potrafi sie zawiesic na jednym punkcie.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie. Jest jeszcze malutki. Każde dziecko rozwija się w swoim własnym tępie. Widocznie twój syn potrzebuje więcej czasu by zainteresować się zabawkami :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny powiedzcie mi jakich kosmetyków używacie do kąpieli i natłuszczania skóry maluchów. Bo u nas po babydream mega sucha skóra i muszę pilnie zmienić.

I w końcu mały sukces u nas - zaczęliśmy przybierać na wadze [emoji173]

My używamy emolium jestem mega zadowolona Alan miał strasznie suchą skórę a teraz ani śladu przesuszenia polecamy :)

Skoro juz rozmowa o chrzcinach - mam takie pytanie: idac do spowiedzi macie zamiar sie wyspowiadac z invitro?
Bo ja sobie tego nie wyobrazam...

Ja nie chodzę do spowiedzi :)
Kościół omijam szerokim łukiem właśnie przez nastawienie księży m.in do in vitro

Flandi ja mam taki

Załączniki

• Screenshot_2017-02-03-11-30-06.png
    Screenshot_2017-02-03-11-30-06.png
    201,6 KB · Wyświetleń: 69
Ja nie chodzę do spowiedzi :)
Kościół omijam szerokim łukiem właśnie przez nastawienie księży m.in do in vitro

To jak zrobisz chrzciny omijajac kosciol?
Ja tez bywam rzadko, moj maz wcale, ale jesli chce ochrzcic to zakladam, ze bez udzialu kosciola sie nie obejdzie [emoji12]

reklama
Do góry