reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

No to my mamy chrzestnych. A chrzciny robimy w święta. Teraz jesteśmy na etapie wyboru lokalu i zaproszeń :)

reklama
Używaliście już maty? Jest zainteresowanie malucha?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Jest, lubi leżeć. Kładę ją jak jest wyspana i najedzona. Musi mieć dobry humor. Tylko na matę kładę jeszcze kocyk, bo jest cienka i strasznie twardo na samej podłodze. Włączam muzyczke i z pół godziny mam spokój.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Macie sliczne ciuszki

Wczoraj padlam od razu takie zmeczenie...

Husann tak siedzimy Po sniadanku ,ogladne jakis film;)

Wczoraj od razu Po szpitalu wizyta jednej kumpeli Z pracy bo oczywiscie caly zaklad wie o mnie musialam w srode dzwonic do szefowej ze koniec i napewno na mojej karcie napisane dniowek ze Ja koniec JuZ wiec przylrciala dala mi sliczny kocyk to ;) pochwale sie tez;)

Sprawdzalam cisnienie of poloznej mam ok wszystkie wizyty wyniki ponizej 130/80 tylko raz powyzej 90 wiec dlatego chyba wczoraj nic nie mowili o tym wyzszym 90 bo widzieli ze zazwyczaj mam ok cisnienie ,teraz 9/2 mam polozna to sprawdze ,nue mam w domu cisniomierza

Co do spania nie mialam problemow dopiero is tygonia przewrwcam due z moja poduszka czesciej Ale te 7,8 g spie w nocy ,mozliwe ze teraz zaczne gorzej spac ,poduszka dla ciezarnych pomaga mi ;)

5fc4132cb9017e3092b40a639e7c6ffd.jpg

Atena kiedys pytalas o aplikacje,ja czesto uzywam "foto joiner " aplikscji na foto;) lub pip camera wpisz ,fajne zabawane te aplikacje

Co do spiworka tez nie kupuje ,termin polowe kwietnia (mam nadzieje!!;), wiec to chyva za cieplo na spiworek a w zime kupi sie

Jest, lubi leżeć. Kładę ją jak jest wyspana i najedzona. Musi mieć dobry humor. Tylko na matę kładę jeszcze kocyk, bo jest cienka i strasznie twardo na samej podłodze. Włączam muzyczke i z pół godziny mam spokój.

U mnie nie jest zainteresowany. Zaczynam sie martwic ze cos nie tak z jego sluchem i rozwojem. Moj tylko wpatruje sie w otoczenie i potrafi sie zawiesic na jednym punkcie.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

My juz chzrestnych mamy gosci poproszeni w polowie, lokal zamowiony , do ksiedza mam isc jakies 2 tyg przed planowanym chrztem , a planujemy 2 kwietnia :) a wlasnie jak u Was ? :)tez mialam o to pytac :)
My planujemy w kwietniu albo maju. Chrzestnymi bedzie nasze rodzenstwo. Ale jeszcze nic nie zalatwialismy. My to wszystko zawsze na wariata robimy w ostatniej chwili[emoji12]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry