reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Tak z lidla
Tam jest pościel i taka mata
kasia_basia
Fanka BB :)
Jest, lubi leżeć. Kładę ją jak jest wyspana i najedzona. Musi mieć dobry humor. Tylko na matę kładę jeszcze kocyk, bo jest cienka i strasznie twardo na samej podłodze. Włączam muzyczke i z pół godziny mam spokój.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Macie sliczne ciuszki
Wczoraj padlam od razu takie zmeczenie...
Husann tak siedzimy Po sniadanku ,ogladne jakis film
Wczoraj od razu Po szpitalu wizyta jednej kumpeli Z pracy bo oczywiscie caly zaklad wie o mnie musialam w srode dzwonic do szefowej ze koniec i napewno na mojej karcie napisane dniowek ze Ja koniec JuZ wiec przylrciala dala mi sliczny kocyk to pochwale sie tez
Sprawdzalam cisnienie of poloznej mam ok wszystkie wizyty wyniki ponizej 130/80 tylko raz powyzej 90 wiec dlatego chyba wczoraj nic nie mowili o tym wyzszym 90 bo widzieli ze zazwyczaj mam ok cisnienie ,teraz 9/2 mam polozna to sprawdze ,nue mam w domu cisniomierza
Co do spania nie mialam problemow dopiero is tygonia przewrwcam due z moja poduszka czesciej Ale te 7,8 g spie w nocy ,mozliwe ze teraz zaczne gorzej spac ,poduszka dla ciezarnych pomaga mi
Wczoraj padlam od razu takie zmeczenie...
Husann tak siedzimy Po sniadanku ,ogladne jakis film
Wczoraj od razu Po szpitalu wizyta jednej kumpeli Z pracy bo oczywiscie caly zaklad wie o mnie musialam w srode dzwonic do szefowej ze koniec i napewno na mojej karcie napisane dniowek ze Ja koniec JuZ wiec przylrciala dala mi sliczny kocyk to pochwale sie tez
Sprawdzalam cisnienie of poloznej mam ok wszystkie wizyty wyniki ponizej 130/80 tylko raz powyzej 90 wiec dlatego chyba wczoraj nic nie mowili o tym wyzszym 90 bo widzieli ze zazwyczaj mam ok cisnienie ,teraz 9/2 mam polozna to sprawdze ,nue mam w domu cisniomierza
Co do spania nie mialam problemow dopiero is tygonia przewrwcam due z moja poduszka czesciej Ale te 7,8 g spie w nocy ,mozliwe ze teraz zaczne gorzej spac ,poduszka dla ciezarnych pomaga mi
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Atena kiedys pytalas o aplikacje,ja czesto uzywam "foto joiner " aplikscji na foto lub pip camera wpisz ,fajne zabawane te aplikacje
Co do spiworka tez nie kupuje ,termin polowe kwietnia (mam nadzieje!!, wiec to chyva za cieplo na spiworek a w zime kupi sie
Co do spiworka tez nie kupuje ,termin polowe kwietnia (mam nadzieje!!, wiec to chyva za cieplo na spiworek a w zime kupi sie
U mnie nie jest zainteresowany. Zaczynam sie martwic ze cos nie tak z jego sluchem i rozwojem. Moj tylko wpatruje sie w otoczenie i potrafi sie zawiesic na jednym punkcie.Jest, lubi leżeć. Kładę ją jak jest wyspana i najedzona. Musi mieć dobry humor. Tylko na matę kładę jeszcze kocyk, bo jest cienka i strasznie twardo na samej podłodze. Włączam muzyczke i z pół godziny mam spokój.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
My planujemy w kwietniu albo maju. Chrzestnymi bedzie nasze rodzenstwo. Ale jeszcze nic nie zalatwialismy. My to wszystko zawsze na wariata robimy w ostatniej chwili[emoji12]My juz chzrestnych mamy gosci poproszeni w polowie, lokal zamowiony , do ksiedza mam isc jakies 2 tyg przed planowanym chrztem , a planujemy 2 kwietnia a wlasnie jak u Was ? tez mialam o to pytac
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama