reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Neurolog stwierdzil asymetrie i faktycznie mala lubi leżeć na prawym boku. I na ten bok tez sama umie z lewej strony przekrecic glowe. Dodatkowo chcielismy zeby zobaczyl stopki ktore nadal trochę sa do środka. A poki co nam sie udalo ze zostalismy zapisani fo programu wspomagania wczesnego rozwoju i mielismy wizyte z psychoterapeuta, zajecia z fizjo i wizyta u logopedy za darmo [emoji4] wiem tez jak cwiczyc z mała

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja też lubi leżeć na jednym boku. A wizyta u neurologa to z jakiej okazji? Powinnam dostać skierowanie z przychodni?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Moja po wczorajszych ćwiczeniach u fizjoterapeuty padla o 21:10 i dzisiaj dopiero 6:18 wstala . A ja oczywiscie juz od 2 co chwile glowa w górze przy kazdym steknieciu i od po 4 jak m do pracy wstal to juz kocyk mialam na lozku rozlozony bo myslalam ze zaraz wstanie a tu tylko przeciąganie z bączkami i spala dalej

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja JuZ tez tak chce!!!

Peugotka trzymamy za was kciuki !! A wiadomo skąd to krwawienie?

Wiesz gdyby nie krew wczoraj rano to bym poszla di pracy !!

Prywaciak ginekolog mnie wkurzyl mimo ze drogi , to co prawda ribiusg godzine Ale powiedzial lozysko ok ti bylo 28/12 a 9/12 mialam normalny NHS usg powiedzieli ze lozysko przednie wiec postanowilam isc di prywaciaka bo sobie myslalam skoncze juz prace wtedy tego 9/12 Ale skoro Powiedzial prywaciak ok no to tylko przeszlam na pol etatu Ale chodzilam na basen i czasem tanczylam z mopem plus z mezem spacery no to wczoraj stalo sie ;//
Lozysko przednie stad ta krew Ale od wczoraj 10 rano JuZ koniec przestalo,obudzilam sie we krwi i pomalu lecialo do 10 potem koniec
Czekam na lekarza i jade do domu ;)

Moja też lubi leżeć na jednym boku. A wizyta u neurologa to z jakiej okazji? Powinnam dostać skierowanie z przychodni?

My dostaliśmy z racji wcześniactwa ale moim zdaniem każde dziecko powinien zobaczyć neurolog szczególnie jeśli są ku temu przesłanki a np leżenie tylko na jednym boku, prężnie się,stałe napięcie są wskazaniem

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz gdyby nie krew wczoraj rano to bym poszla di pracy !!

Prywaciak ginekolog mnie wkurzyl mimo ze drogi , to co prawda ribiusg godzine Ale powiedzial lozysko ok ti bylo 28/12 a 9/12 mialam normalny NHS usg powiedzieli ze lozysko przednie wiec postanowilam isc di prywaciaka bo sobie myslalam skoncze juz prace wtedy tego 9/12 Ale skoro Powiedzial prywaciak ok no to tylko przeszlam na pol etatu Ale chodzilam na basen i czasem tanczylam z mopem plus z mezem spacery no to wczoraj stalo sie ;//
Lozysko przednie stad ta krew Ale od wczoraj 10 rano JuZ koniec przestalo,obudzilam sie we krwi i pomalu lecialo do 10 potem koniec
Czekam na lekarza i jade do domu ;)

Dobrze, że krwawienie ustało ! No to teraz koniec tańców ;)

reklama
Do góry