Tak. Wszystko robisz tak jakby tego w ogóle nie było
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. Wszystko robisz tak jakby tego w ogóle nie było
To z Ciebie byla aparatka[emoji23][emoji23][emoji23]A zeby bylo smieszniej to przed soba jak mi wyrywal mialam lusterko zebym wszystko widziala. Pamietam wszystko jakby to bylo wczoraj
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba tak. Mial dentysta podejscie do dzieci [emoji6] ja sie przez kilka lat balam przejezdzac obok tego miejscaTo z Ciebie byla aparatka[emoji23][emoji23][emoji23]
Po co Ci lusterko bylo? Zeby sie bardziej bac?[emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko Flandi ma wszystko ×2[emoji6]Flandi u nas nocami bylo tak, ze jedna osoba przebierala Malego, druga robila mleko.
Dziewczyny z tym wstawaniem w nocy to jeszcze chwila i sie skonczy
Moj Mis chodzi spac 20/21 i spi do 7/8
Takze wieczory mamy wolne, bo i nasz starszak o 20 spi jak kamien
To u nas ja wszystko ogarniam, a maz spi, bo bardzo duzo pracuje. Wlasciwie to nie spi, bo jak maly wlaczy syrene, to caly blok stawia na nogi[emoji1]U nas tez jak u Agatek jest. Jedno przebiera drugie mleko szykuje. Chociaż czasami sama w nocy ogarniam jak m śpi jak kamień
Ale fakt u Ciebie dwojka i nawet jak na rękach byś miała to jeszcze druga para rąk by się przydała
Moj maly ma ostatnio tak samo[emoji6]Ale macie fajnie. Moja w nocy prawie nie śpi. Karmię ją 2-3 razy a w międzyczasie leży i stęka. Chyba próbuje kupę zrobić, co jej się udaje dopiero nad ranem.
W dzień też słabo śpi. Taki mi się okaz trafił. Poza tym ciągle wyje, o wszystko.
Zaczynam się zastanawiać czy to nie przez to że się tak denerwowałam w ciąży.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Alan je już po 120 ml mm z piersi nie wiem ile zjadaTo u nas ja wszystko ogarniam, a maz spi, bo bardzo duzo pracuje. Wlasciwie to nie spi, bo jak maly wlaczy syrene, to caly blok stawia na nogi[emoji1]
Najpierw karmie, a potem przewijam, bo tak nie krzyczy.
Martini zamowilam te butelki, ale o pojemnosci 120ml, bo chyba na teraz to takie wygodniejsze. Obym byla z nich zadowolona tak jak Ty[emoji6]
Dziewczyny jak sie zwieksza dzieciaczkom porcje mleczka? Moj maly praktycznie od 2 tyg. je po 90ml co 3 godziny. Teraz jest w trakcie 7 tygodnia. Kazdy lekarz mi gada ze za duzo je, ale nie wydaje mi sie, jak on od dluzszego czasu ma taka sama porcje. Id paru dni nie moge z nim sobie dac rady, bo chce wiecej, juz po 1,5 godziny od karmienia mi wrzeszczy i chce jesc. Woda i smoczek go nie oszuka. Cyca juz nie dam, bo mi wczoraj drugiego pogryzl az do krwi. Nayczyl sie butli i smoczka i teraz mnie gryzie maly gryzon.
U mnie też mały zje i za 1,5-2h znów chce jeść.To u nas ja wszystko ogarniam, a maz spi, bo bardzo duzo pracuje. Wlasciwie to nie spi, bo jak maly wlaczy syrene, to caly blok stawia na nogi[emoji1]
Najpierw karmie, a potem przewijam, bo tak nie krzyczy.
Martini zamowilam te butelki, ale o pojemnosci 120ml, bo chyba na teraz to takie wygodniejsze. Obym byla z nich zadowolona tak jak Ty[emoji6]
Dziewczyny jak sie zwieksza dzieciaczkom porcje mleczka? Moj maly praktycznie od 2 tyg. je po 90ml co 3 godziny. Teraz jest w trakcie 7 tygodnia. Kazdy lekarz mi gada ze za duzo je, ale nie wydaje mi sie, jak on od dluzszego czasu ma taka sama porcje. Id paru dni nie moge z nim sobie dac rady, bo chce wiecej, juz po 1,5 godziny od karmienia mi wrzeszczy i chce jesc. Woda i smoczek go nie oszuka. Cyca juz nie dam, bo mi wczoraj drugiego pogryzl az do krwi. Nayczyl sie butli i smoczka i teraz mnie gryzie maly gryzon.