reklama
Tak dostaje średnio co 3 godziny pierś albo porcję mm
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
O kurcze duży chłopak mój Alanek dopiero do 56 dopiero dorósłWczoraj zalozylam malemu pajaca na 68 i szok, dobry jest[emoji50]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
kasia_basia
Fanka BB :)
Kasia Basia a Twoj maz trochę pomaga w opiece nad corka? Czy sama walczysz?
Małą głównie zajmuję się ja. Ale on ogarnia starszą.
kasia_basia
U mnie też mały zje i za 1,5-2h znów chce jeść.
U mnie też, nie mam pojęcia ile je z piersi. Sama przestaje, odpycha cyca. A za chwilę wyje że jest głodna.
Dziewczyny, jak malemu po jedzeniu sie odbija ale nie odbija serkiem tylko takim bialym sluzem ( jakby kisiel z mleka). To co to znaczy? Bo ja chyba zejde na zawal. Caly czas obserwuje malego i od wczoraj to ma. Ciagnie sie to jak gluty. Mamy znow wzywac lekarza do domu??? Czy to normalne??? Tamten lekarz dal mu tylko probiotyk w sumie.
kasia_basia
To mnie pocieszylas, ze to normalne.
Bo niedlugo lekarz mnie i meza wezmie za nienormalnych, albo dzwonie bo zielona kupa, albo wymioty i kichanie, a teraz chcialam z tymi glutami dzwonic.
Fiolek81
Ja dzis dopiero od 4 do 8 spalam. Niby nie bylo syreny ale caly czas a to smok a to pokiziac. Ale potem rano spojrzy tymi oczkami slicznymi i nabieram energii na nowy dzien
Teraz baka puscila glosnego jak stary!
Ja na noc mam goraca wode do mm w termosie zwyczajnym. Chwila moment i mam gotowe.
Dzis zauwazylismy z mezem ze mala zezuje na szczebelki od lozeczka. Mam sie bac?
Teraz baka puscila glosnego jak stary!
Ja na noc mam goraca wode do mm w termosie zwyczajnym. Chwila moment i mam gotowe.
Dzis zauwazylismy z mezem ze mala zezuje na szczebelki od lozeczka. Mam sie bac?
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ema zdaze Sue ze ty wzrost tak samo jak ja Ale ja mam 29 Tydz I +15! Ale caly czas w ruchu ,do niedawna chodzilam na basen plus prscuje zawsze to jakos ruch a i tak tyje a gdzie tam 40 Tydz to ha bede +25 ,dodam nie nam cukrztcy jem zdrowo to z czego ta waga ?? Przypimne mam 184 cm wiec tych 15 nue widac jednak niewiem czy mam Sue martwic skoro ty mialas tylko 9
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom