reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny, jak malemu po jedzeniu sie odbija ale nie odbija serkiem tylko takim bialym sluzem ( jakby kisiel z mleka). To co to znaczy? Bo ja chyba zejde na zawal. Caly czas obserwuje malego i od wczoraj to ma. Ciagnie sie to jak gluty. Mamy znow wzywac lekarza do domu??? Czy to normalne??? Tamten lekarz dal mu tylko probiotyk w sumie.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzis dopiero od 4 do 8 spalam. Niby nie bylo syreny ale caly czas a to smok a to pokiziac. Ale potem rano spojrzy tymi oczkami slicznymi i nabieram energii na nowy dzien :)
Teraz baka puscila glosnego jak stary!
Ja na noc mam goraca wode do mm w termosie zwyczajnym. Chwila moment i mam gotowe.
Dzis zauwazylismy z mezem ze mala zezuje na szczebelki od lozeczka. Mam sie bac?

reklama
Ema zdaze Sue ze ty wzrost tak samo jak ja Ale ja mam 29 Tydz I +15! Ale caly czas w ruchu ,do niedawna chodzilam na basen plus prscuje zawsze to jakos ruch a i tak tyje a gdzie tam 40 Tydz to ha bede +25 ,dodam nie nam cukrztcy jem zdrowo to z czego ta waga ?? Przypimne mam 184 cm wiec tych 15 nue widac jednak niewiem czy mam Sue martwic skoro ty mialas tylko 9

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry