reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny, jak malemu po jedzeniu sie odbija ale nie odbija serkiem tylko takim bialym sluzem ( jakby kisiel z mleka). To co to znaczy? Bo ja chyba zejde na zawal. Caly czas obserwuje malego i od wczoraj to ma. Ciagnie sie to jak gluty. Mamy znow wzywac lekarza do domu??? Czy to normalne??? Tamten lekarz dal mu tylko probiotyk w sumie.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzis dopiero od 4 do 8 spalam. Niby nie bylo syreny ale caly czas a to smok a to pokiziac. Ale potem rano spojrzy tymi oczkami slicznymi i nabieram energii na nowy dzien :)
Teraz baka puscila glosnego jak stary!
Ja na noc mam goraca wode do mm w termosie zwyczajnym. Chwila moment i mam gotowe.
Dzis zauwazylismy z mezem ze mala zezuje na szczebelki od lozeczka. Mam sie bac?

reklama
Ema zdaze Sue ze ty wzrost tak samo jak ja Ale ja mam 29 Tydz I +15! Ale caly czas w ruchu ,do niedawna chodzilam na basen plus prscuje zawsze to jakos ruch a i tak tyje a gdzie tam 40 Tydz to ha bede +25 ,dodam nie nam cukrztcy jem zdrowo to z czego ta waga ?? Przypimne mam 184 cm wiec tych 15 nue widac jednak niewiem czy mam Sue martwic skoro ty mialas tylko 9

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry