reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kupilam te pampry z wycieciem. I tak pod cycuszki siegaja ale przynajmniej sa cieniutkie i moge zawinac dwa razy
do srodka :) polozna jak przyjdzie ponoc moze odpiac ten klips z pepuszka. Mialy Wasze maluchy sciagane przed odpadnieciem kikuta?

Moj je 8 razy po 90ml i kazdy lekarz mi mowi ze go przekarmiam. A ja juz mam w d...co lekarze mowia, nie bede dziecka glodzic. Wczoraj lekarz kazal mi rozcienczac swoj pokarm woda, 60ml mleka i 30ml wody zeby maly tyle nie przybieral. Dla mnie to bzdura. Widocznie moj maly tyle potrzebuje bo szybko rosnie.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
O rozcienczaniu jeszcze nie słyszałam. Masz rację, niech sobie gadają co chcą. Wydaje mi się, ze kazda z nas wie kiedy i ile powinno jeść dziecko.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy Wasze bobasy miały w szpitalu szczepienie w lewe ramię? Bo u nas dziś pojawiła się w tym miejscu ropa. Na necie pisze ze to normalna reakcja po szczepieniu. Tak czy siak jutro będę dzwonić do lekarza i zapytam
W lewe. U nas tez ropa sie pojawiła kilka dni temu teraz się strupek robi

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie mozna zapinac w kombinezonie :-)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze ile ja rzeczy niewiem masakra!!;//
Jesli nie mozna w kombinezonie to gdzie mam ja ubierac rozbierac w aucie?

Ninus a ja tylko raz mierzylam bete w 15 dpt 460 i Dalam spokoj,czekalam na usg serduszkowe;)ktore bylo 33dpt

Saw bidulek mam nadZ szybko przejdzie chorobsko

Ja mam bujak z graco ;)
504aa31ec8f002f86c0dbf7918a127f2.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry