reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kupilam te pampry z wycieciem. I tak pod cycuszki siegaja ale przynajmniej sa cieniutkie i moge zawinac dwa razy
do srodka :) polozna jak przyjdzie ponoc moze odpiac ten klips z pepuszka. Mialy Wasze maluchy sciagane przed odpadnieciem kikuta?

Moj je 8 razy po 90ml i kazdy lekarz mi mowi ze go przekarmiam. A ja juz mam w d...co lekarze mowia, nie bede dziecka glodzic. Wczoraj lekarz kazal mi rozcienczac swoj pokarm woda, 60ml mleka i 30ml wody zeby maly tyle nie przybieral. Dla mnie to bzdura. Widocznie moj maly tyle potrzebuje bo szybko rosnie.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
O rozcienczaniu jeszcze nie słyszałam. Masz rację, niech sobie gadają co chcą. Wydaje mi się, ze kazda z nas wie kiedy i ile powinno jeść dziecko.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy Wasze bobasy miały w szpitalu szczepienie w lewe ramię? Bo u nas dziś pojawiła się w tym miejscu ropa. Na necie pisze ze to normalna reakcja po szczepieniu. Tak czy siak jutro będę dzwonić do lekarza i zapytam
W lewe. U nas tez ropa sie pojawiła kilka dni temu teraz się strupek robi

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie mozna zapinac w kombinezonie :-)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze ile ja rzeczy niewiem masakra!!;//
Jesli nie mozna w kombinezonie to gdzie mam ja ubierac rozbierac w aucie?

Ninus a ja tylko raz mierzylam bete w 15 dpt 460 i Dalam spokoj,czekalam na usg serduszkowe;)ktore bylo 33dpt

Saw bidulek mam nadZ szybko przejdzie chorobsko

Ja mam bujak z graco ;)
504aa31ec8f002f86c0dbf7918a127f2.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry