lile
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny czy Wasze bobasy miały w szpitalu szczepienie w lewe ramię? Bo u nas dziś pojawiła się w tym miejscu ropa. Na necie pisze ze to normalna reakcja po szczepieniu. Tak czy siak jutro będę dzwonić do lekarza i zapytam
Fajny ten śpiworek widziałam z 2015 r bo tej oferty na luty nie widze
No właśnie też znalazłam ze to normalne ale człowiek zawsze się martwi
O rozcienczaniu jeszcze nie słyszałam. Masz rację, niech sobie gadają co chcą. Wydaje mi się, ze kazda z nas wie kiedy i ile powinno jeść dziecko.Moj je 8 razy po 90ml i kazdy lekarz mi mowi ze go przekarmiam. A ja juz mam w d...co lekarze mowia, nie bede dziecka glodzic. Wczoraj lekarz kazal mi rozcienczac swoj pokarm woda, 60ml mleka i 30ml wody zeby maly tyle nie przybieral. Dla mnie to bzdura. Widocznie moj maly tyle potrzebuje bo szybko rosnie.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój miał w szpitalu ściągnięty ten klipsKupilam te pampry z wycieciem. I tak pod cycuszki siegaja ale przynajmniej sa cieniutkie i moge zawinac dwa razy
do srodka polozna jak przyjdzie ponoc moze odpiac ten klips z pepuszka. Mialy Wasze maluchy sciagane przed odpadnieciem kikuta?
W lewe. U nas tez ropa sie pojawiła kilka dni temu teraz się strupek robiDziewczyny czy Wasze bobasy miały w szpitalu szczepienie w lewe ramię? Bo u nas dziś pojawiła się w tym miejscu ropa. Na necie pisze ze to normalna reakcja po szczepieniu. Tak czy siak jutro będę dzwonić do lekarza i zapytam
Od 2 lutego będę w Lidlu kocyki do fotelikówSa kocyki i spiworki do fotelikow :-) jak zapinasz na kombinezon to fotelik nie chroni
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom