reklama
Hej dziewczyny. Wy już o maluchach dyskutujecie a ja na starcie swojej przygody. Dzisiaj mój 18dpt beta 2280. W 13dpt 447. Niby wzrost bety w widelkach ale zwolnił w porównaniu do tempa z początku. Pamiętacie jeszcze jak u was było z dynamika wzrostu bety? Też się rozleniwiala z czasem?
Moj je 8 razy po 90ml i kazdy lekarz mi mowi ze go przekarmiam. A ja juz mam w d...co lekarze mowia, nie bede dziecka glodzic. Wczoraj lekarz kazal mi rozcienczac swoj pokarm woda, 60ml mleka i 30ml wody zeby maly tyle nie przybieral. Dla mnie to bzdura. Widocznie moj maly tyle potrzebuje bo szybko rosnie.To idealna [emoji3] jak lekarka mi wyliczala ile powinna wazyc to wyszlo 4300 [emoji3]
Dziewczyny ile razy na dzień jedzą wasze malenstwa? Lekarka mówi ze powinna mieć 7 posiłków po 120. Karmie tylko piersia więc nie mam pojęcia ile zjada ( chyba sporo bo db przybiera) ale mamy 6 posiłków. Nie ma gdzie wcisnac twgo 7 [emoji6]
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
Fanka BB :)
Ja miałam tak:Hej dziewczyny. Wy już o maluchach dyskutujecie a ja na starcie swojej przygody. Dzisiaj mój 18dpt beta 2280. W 13dpt 447. Niby wzrost bety w widelkach ale zwolnił w porównaniu do tempa z początku. Pamiętacie jeszcze jak u was było z dynamika wzrostu bety? Też się rozleniwiala z czasem?
10dpt -34
13 dpt -174
15 dpt - 474
Dalej już nie sprawdzałam. U każdego beta inaczej rośnie. Ważny jest przyrost a nie ile wynosi. A u Ciebie jest przyrost
Masz Bright Stars hybrydowy lezaczek dzungla[emoji6]Ja mam taki. Tylko nie pamiętam z jakiej firmy i jest to tylko bujaczek. Ja używam jak skończył 3 tydzień. Ale też nie codziennie.
Swego czasu szukalam bujaczkow i znam je na pamiec[emoji6]
ewelin86
Wiesz ja nie planowałam kupować dostaliśmy go od znajomych i dlatego nie znamMasz Bright Stars hybrydowy lezaczek dzungla[emoji6]
Swego czasu szukalam bujaczkow i znam je na pamiec[emoji6]
ewelin86
Twoje dziecko tyle potrzebuje jeść bo jak piszesz szybko rośnie. A ja też nie miałabym serca jak chce jeść mu nie dawać. Wczoraj u nas tak było ze co 1,5 mi marudzil i płakał wiec dawalam cyca. I tez mam gdzieś co mówią lekarze. Nie jest łatwo takiemu maluszkowi nie dać jeść kiedy tego potrzebujeMoj je 8 razy po 90ml i kazdy lekarz mi mowi ze go przekarmiam. A ja juz mam w d...co lekarze mowia, nie bede dziecka glodzic. Wczoraj lekarz kazal mi rozcienczac swoj pokarm woda, 60ml mleka i 30ml wody zeby maly tyle nie przybieral. Dla mnie to bzdura. Widocznie moj maly tyle potrzebuje bo szybko rosnie.
lile
Hej dziewczyny. Wy już o maluchach dyskutujecie a ja na starcie swojej przygody. Dzisiaj mój 18dpt beta 2280. W 13dpt 447. Niby wzrost bety w widelkach ale zwolnił w porównaniu do tempa z początku. Pamiętacie jeszcze jak u was było z dynamika wzrostu bety? Też się rozleniwiala z czasem?
Po 1200 zwalnia :-)
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
lile
Tequila synus sliczny[emoji176]
Nie zapinasz go w kombinezonie? Rozbierasz go w aucie?
Nie mozna zapinac w kombinezonie :-)
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom