reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mavi co u Ciebie?

Po tygodniu wyszłam do domu, skurcze po lekach się unormowały, tachykardia już nie wychodziła wiec mnie wypuścili. Teraz leżę i czekam na rozwój sytuacji. Prawdę powiedziawszy już mogłabym urodzić bo jestem wymęczona tymi nerwami. Póki co to co tydzień mam ktg. A żeby było śmieszniej- jak działa nasz NFZ, to do szpitala przyjęli mnie po 3 dniach jak mnie wypuścili z tego samego powodu. Wiec lekarz nie mógł mnie przyjąć na oddział ze skurczami tylko wpisał mi zapalenie pochwy, bo inaczej NFZ im nie zapłaci kasy za mój pobyt. Żenada [emoji15] ciekawe jak się maja tłumaczyć z tego, ze na zapalenie pochwy podawali mi: hydrosyzyne, No-spe, luteinę, buskolizyne, relanium, staveran i fenoterol.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny czy Wasze bobasy miały w szpitalu szczepienie w lewe ramię? Bo u nas dziś pojawiła się w tym miejscu ropa. Na necie pisze ze to normalna reakcja po szczepieniu. Tak czy siak jutro będę dzwonić do lekarza i zapytam
Tak. To szczepionka przeciw gruźlicy i ropienie, obrzęk, zaczerwienienie itp to normalne. Nic się z tym miejscem nie robi. Samo zniknie :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Mamusie czy pamietacie moze strony z darmowymi akcesoriami dla maluszkiw. Pamietam jak kiedys o tym pisalysie jak pamietacie to poprosze o linka.

Mavi ciesze sie ze sie uspokoilo u Was. Ktory masz tc? Flandi zajeta i nie ma jak podejrzec kalendarza:tak:
Co do nfz i sluzby zdrowia to mi tez rece opadaja na procedury itd. Np teraz musze isc na dniach do pediatry po skier. do ortopedy chodz wizyta w polowie marca bo musze zawiesc do poradni w ciagu 2 tyg. od zarejestrowania bo inaczej wyrzuca mnie z kolejki. A termin znalazlam ostatni przed skonczenie 3 mz.
Nastepny paradoks: w szpitalu mowili ze cc to nie tak sobie z kaprysu bo to powazna operacja. A w ubezpieczalni prywatnej nic za to nie placa bo to dla nich zabieg chirurgiczny:szok::oo:

7791330e4a3e508a9eb3bd7a1b0dc0ec.jpg

Dziendobry a ja sue zabieram za malowanie jej pokoiku i ozdobami :))dzis wyjatkowo dobrze sie mamy ;))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry