reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

hej dziewczyny, mam nadzieje ze moge u was zagoscic. wyglada na to ze jestem w 5 tygodniu ciazy, transfer mialam 29 grudnia. Mam nadzieje ze teraz juz tylko pojdzie do przodu, ale dopoki serduszka nie slyszalam to maly stresik jest!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj :)
Kiedy idziesz na wizyte serdeszkowa?

reklama
Mamusie mam taka troche nie typowa prosbe ale czy mozecie zmierzyc stopke swoich malenstw i napisac ile maja miesiecy i cm stopy. Dziekuje

To pytanie jest genialne de swojej prostocie [emoji16]
Od 2 tyg sie zastanwiam jaki rozmiar skarpetek ma taki nowo narodzony maluch, ale nie wpadlam na to, zeby tu zapytac [emoji12] baby brain jak nic [emoji16] Podpinam sie bezczelnie pod pytanie Husann...

Rybko szyjny tez mozesz obkleic kinezio :)
Wiem tylko mnie nie boli rozmasowane mam i tez to nic nie daje za duże obciążenie juz a do tego chłopaki ciągle nogami kopia pod zebrami wiec trudno oddychać i musze bardzo głowę do góry podnosic wręcz wyginac a piersi mam bardzo duże i to też problem musze to jakoś przeczekać :)

hej dziewczyny, mam nadzieje ze moge u was zagoscic. wyglada na to ze jestem w 5 tygodniu ciazy, transfer mialam 29 grudnia. Mam nadzieje ze teraz juz tylko pojdzie do przodu, ale dopoki serduszka nie slyszalam to maly stresik jest!!!

Ja również czekam na usg serduszkowe. Jeśli u Ciebie jest tylko mały stresie to mogę pozazdrościć. Ja bardzo się denerwuje. Takie wyczekane szczęście. Codziennie boję się że coś pójdzie nie tak. Wiem że nie służy to bąbelkom ale nie umiem odciąć się od tego stresu

Ja również czekam na usg serduszkowe. Jeśli u Ciebie jest tylko mały stresie to mogę pozazdrościć. Ja bardzo się denerwuje. Takie wyczekane szczęście. Codziennie boję się że coś pójdzie nie tak. Wiem że nie służy to bąbelkom ale nie umiem odciąć się od tego stresu

Nie pociesze Cie - ja sie uspokoilam i to tez nie calkiem, dopiero w momencie jak regularnie zaczelam czuc ruchy czyli tak gdzies w 21tyg. Do polowkowego to byl ciagly stres...

Natula jak tam?

Daje radę :-) Ale dziś od rana przeboje. Dostałam rano antybiotyk, sterydy i magnez. Kroplowka leciała do połowy, a potem juz nie chciała. Płukanie welflonu nie pomogło i żyła zaczęła puchnać więc decyzja o złożeniu nowego welflonu. Przy wklociu w drugą rękę pękła żyła. Za trzecim razem już się udało, ale na dłoni. W czwartek okazało się że muszę mierzyć cukry i mam dietę cukrzycową. Wczoraj cukry byly dobre, ale dziś po sterydach szaleją. Lekarz mówi że niestety tak jest po sterydach i dlatego mam podawane w trzech mniejszych dawkach. W poniedziałek powtórzą Crp i dowiem się co dalej.

reklama
Do góry