reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Na stronie są zdjęcia a cena chyba 140 zł o ile dobrze pamiętam
Nie jest taka jak ta twoja znaczy nie ma tych pałąków z zabawkami tylko ma metki

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Zerknelam, ale wydaje mi sie malo interesujace dla dziecka. Wszedzie tylko metki...hm...ale moze sie myle[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja mam zakaz werandowania i tym bardziej spacerów ze względu na smog. W Warszawie mówią że do końca miesiąca ma się utrzymać, zwariuję w domu.
Zabieram ją tylko samochodem jak jadę po drugą córkę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja znów musze małego co 3h budzić na sile bo malo przybiera na wadze a je duzo. Ja nie wiem. Zob jutro jak zwazymy go

Dziewczyn macie wesoło z dzieciakami

Martka co do przewijania to u nas przy zmianie pieluchy tez potrafi się że sikac i musimy całego przebrać :D

A ja znów musze małego co 3h budzić na sile bo malo przybiera na wadze a je duzo. Ja nie wiem. Zob jutro jak zwazymy go

Dziewczyn macie wesoło z dzieciakami

Martka co do przewijania to u nas przy zmianie pieluchy tez potrafi się że sikac i musimy całego przebrać :D
U mnie prawie przy kazdym przebieraniu sika jak mu sciagne pieluszke. Raz nawet do wanienki nam nasikal[emoji1]

Wiecie jak moj maly ostatnio zasypia...
Klade mu kawalek pieluszki bambusowej na glowce, tak zeby zaslonic pol glowki do oczek, moment i spi. A i jeszcze szumisia wlanczam.

Ostatnio wpadlam na ten pomysl, bo jak go usypialam to zawsze mi sie chowal glowka w rozek tak ze nie mogl nawet oddychac.

Ja podobno tak spalam ;))
Nawet do teraz. Nogi odsloniete a glowa zakryta a maz tylko terze sz czy nie dus mi corki ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry