ewelin86
Fanka BB :)
Niby 14 dni od poroduDziewczyny podpowiedzcie. Kied do urzedu miasta po pesel? Bo czytam zeto nie tsk odrazu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niby 14 dni od poroduDziewczyny podpowiedzcie. Kied do urzedu miasta po pesel? Bo czytam zeto nie tsk odrazu.
Zerknelam, ale wydaje mi sie malo interesujace dla dziecka. Wszedzie tylko metki...hm...ale moze sie myle[emoji6]Na stronie są zdjęcia a cena chyba 140 zł o ile dobrze pamiętam
Nie jest taka jak ta twoja znaczy nie ma tych pałąków z zabawkami tylko ma metki
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie prawie przy kazdym przebieraniu sika jak mu sciagne pieluszke. Raz nawet do wanienki nam nasikal[emoji1]A ja znów musze małego co 3h budzić na sile bo malo przybiera na wadze a je duzo. Ja nie wiem. Zob jutro jak zwazymy go
Dziewczyn macie wesoło z dzieciakami
Martka co do przewijania to u nas przy zmianie pieluchy tez potrafi się że sikac i musimy całego przebrać
Reszta siedzi cicho, czyta i notatki na przyszlosc robi [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiecie jak moj maly ostatnio zasypia...
Klade mu kawalek pieluszki bambusowej na glowce, tak zeby zaslonic pol glowki do oczek, moment i spi. A i jeszcze szumisia wlanczam.
Ostatnio wpadlam na ten pomysl, bo jak go usypialam to zawsze mi sie chowal glowka w rozek tak ze nie mogl nawet oddychac.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom