reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A zreszta rzeczywiscie wszystko zalezy od dziecka...synkowi mojej kolezanki pampers uczula i odparza pupe i używają tylko dady gdzie ja myslalam ze pampers jest najlepszy zwl ze wiekszosc dzieci je nosi no ale wszystko zalezy od skory dziecka...najlepiej nie kupowac na zapas tylko patrzec jak dziecko reaguje na kosmetyki...

Dziewczyny, mam taki problem. Zrobiłam wczoraj zamówienie w smyku i przy płatności wyrzuciło mnie ze strony. Dziś sprawdziłam, że z konta nie pobrało należności. Zalogowałam się stronie smyka i jest moje zamówienie, status oczekuje na wpłatę. I nie mam pojęcia jak zapłacić jeszcze raz. Ktoś wie ?

Dziewczyny, mam taki problem. Zrobiłam wczoraj zamówienie w smyku i przy płatności wyrzuciło mnie ze strony. Dziś sprawdziłam, że z konta nie pobrało należności. Zalogowałam się stronie smyka i jest moje zamówienie, status oczekuje na wpłatę. I nie mam pojęcia jak zapłacić jeszcze raz. Ktoś wie ?
natula napisz do nich i zadzwoń, niech Ci wyślą na maila dane do przelewu

Wyskoczyla mi dzis w nocy opryszczka na ustach. Wczoraj wieczorem jeszcze wycalowalam malego.
Teraz mi slabo bo sie naczytalam w internecie ze jak sie zarazi noworodka to moze byc tragicznie. Miala ktoras z Was opryszczke przy noworodku???

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny pomóżcie. Delicol nie działa. Mała wyje od wczorajszego wieczora. Sab simplex jeszcze nie dojechał. Co zadziała?
Obie już jesteśmy wykończone

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja szukalam w internecie po opiniach i na kazde dziecko dziala cos innego.
Delicolu nie odstawiaj, dodaj jeszcze esputikon albo bobotek forte czy jakos tak, to co kupila Tequila. To tez mialo dobre opinie.

reklama
Ja szukalam w internecie po opiniach i na kazde dziecko dziala cos innego.
Delicolu nie odstawiaj, dodaj jeszcze esputikon albo bobotek forte czy jakos tak, to co kupila Tequila. To tez mialo dobre opinie.

Dziękuję. Czyli przed każdym karmieniem dać oba?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry