reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ojej dziewczyny trzymajcie za mnie !!!!! Zawsze chcialam dwojke bobasow,nirwiedzialam ze takie konplikacje moga byc;////, nie mam JuZ mrozakow,chcemy od razu naturalnie probowac a noz Sue uda jesli nie 2ivf a tubczytam was ze czasem JuZ nie mozna?...;((((( bo macica Z pecherzem zrosnieta ,mamusiu!!!!!!!

Co do husteczek sadzilam ze kazde sa ok no chyva ze dzidzi alergik a tu czytam pampers nie tamte tez nie kurcze ile spraw Sue jeszxze dowiem..........

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Najgorsze że my mamy mrożaczka w klinice, nie oddam go nikomu a kolejna ciąża może skończyć się tragicznie... Nie wiem co zrobić :-(

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Też się zastanawiałam co by bylo gdyby został namrozaczek. Ciężka jest decyzja...
Moj m musiał podpisać jakiś papier w szpitalu ze wie ze kolejna ciąża może skończyć się tragicznie
Przykro mi ze mój Maluszek nie będzie miał rodzeństwa ale dziękuję Bogu ze mam chociaż jedno dziecko i wszystko dobrze się skończyło.

Bez przesady, nie dajmy się zwariować, każdy produkt ma konserwanty czy jakaś inną chemię w składzie
My używamy ich od narodzin i nam pasują, właśnie dlatego że są grubsze i delikatne, żadnych odparzeń, podrażnień więc chyba nienajgorsze jednak :-)

Wiesz jakby to bylo dla mnie to byloby mi obojetne, dla dziecka nie. Jesli moge kupic chusteczki z mniejsza iloscia chemii to, to zrobie. I zeby byla jasnosc - nie narzucam ani nie krytykuje, ze uzywasz pampers :) po prostu w weekend czytalam o tym i chcialam sie podzielic...

Też się zastanawiałam co by bylo gdyby został namrozaczek. Ciężka jest decyzja...
Moj m musiał podpisać jakiś papier w szpitalu ze wie ze kolejna ciąża może skończyć się tragicznie
Przykro mi ze mój Maluszek nie będzie miał rodzeństwa ale dziękuję Bogu ze mam chociaż jedno dziecko i wszystko dobrze się skończyło.
Dokładnie, najważniejsze że wszystko jest dobrze, a rodzeństwo... Zawsze zostaje adopcja :-) a bycie jedynakiem też ma swoje plusy :-) ja mam dwójkę dzieci i dziękuję Bogu że je mam ale zrobię wszystko żeby wykorzystać mojego mrożaczka, nie wiem jeszcze co i jak ale wrócę po niego :-)

Trzymajcie kciuki jade na izbe.
Zrobilam wyniki watrobowe z ciekawosci bo skora mnie ostatnio swedziala. Przekroczone kilkakrotnie. Dzwonilam do gina kazal prosto na izbe sie zglosic. Trzymajcie kciuki zebym trafila na kogos madrego.

Wiesz jakby to bylo dla mnie to byloby mi obojetne, dla dziecka nie. Jesli moge kupic chusteczki z mniejsza iloscia chemii to, to zrobie. I zeby byla jasnosc - nie narzucam ani nie krytykuje, ze uzywasz pampers :) po prostu w weekend czytalam o tym i chcialam sie podzielic...

No jasne, każdy robi jak uważa i wyraża swoje opinie, po to tu jesteśmy żeby się dzielić swoimi spostrzeżeniami :-) już nie raz powtarzałam że gdybyśmy się wszystkie ze sobą zgadzały to było by nudno ;-) a jeżeli chodzi o opinie na temat różnych rzeczy to jedno jest pewne ile ludzi tyle opini :-) o ile się nie mylę srokao odradza stosowanie emolium a tymczasem jest to najlepszy kosmetyk jaki do tej pory kupiłam i nie tylko do pielęgnacji dziecka.chusteczki nawet te z najlepszym składem mogą dziecko uczulać itd więc myślę że najważniejsze to dobrać kosmetyki i inne przedmioty metodą prób i błędów kierując się swoimi spostrzeżeniami:-) tak samo wózek Quinny Moodd... Negatywnych opinii jest tyle że powinni go wycofać z rynku a tymczasem ja go kocham :-) nawet nowy model będzie w tym roku co świadczy o niesamowitej ilości sprzedanych egzemplarzy.nie zawsze warto więc kierować się opiniami innych:-) ja np do kosmetyków z Rossmanna nie umiem się przekonać i nic tego nie zmieni nawet najlepsze wyczytane opinie ;-)

Dokładnie, najważniejsze że wszystko jest dobrze, a rodzeństwo... Zawsze zostaje adopcja :-) a bycie jedynakiem też ma swoje plusy :-) ja mam dwójkę dzieci i dziękuję Bogu że je mam ale zrobię wszystko żeby wykorzystać mojego mrożaczka, nie wiem jeszcze co i jak ale wrócę po niego :-)

Tequila, a jakby zrobic laparo przed podejsciem do transferu mrozaczka?
Czy ciaza u Ciebie juz calkowicie odpada?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O tych rozowych? Smierdziuchy straszne. Nie wiem gdzie czytalam opinie o nich, ale byl to blog gdzie matka testowala duzo tych chusteczek po skladzie.
Sama wystawisz o nich opinie[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja oglądałam blog o wyprwace dla dziecka gdzie mama zachwalała chusteczki tami a na srokao opinie mierne :-/ także chyba trzeba samemu ocenić :-)

Do góry