reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
O matko! Czemu nas to wszystko dotyka, a patologia robi dzieci jedno za drugim. Niesprawiedliwy ten swiat!

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Niesprawiedliwy :-( ale podobno każdy dostaje tyle ile jest w stanie znieść także wychodzi na to że wszystkie jesteśmy mega silne :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymajcie kciuki jade na izbe.
Zrobilam wyniki watrobowe z ciekawosci bo skora mnie ostatnio swedziala. Przekroczone kilkakrotnie. Dzwonilam do gina kazal prosto na izbe sie zglosic. Trzymajcie kciuki zebym trafila na kogos madrego.
Fiołek trzymamy całą trójką !!!! Dawaj znać co i jak. POWODZENIA!

Trzymajcie kciuki jade na izbe.
Zrobilam wyniki watrobowe z ciekawosci bo skora mnie ostatnio swedziala. Przekroczone kilkakrotnie. Dzwonilam do gina kazal prosto na izbe sie zglosic. Trzymajcie kciuki zebym trafila na kogos madrego.
Trzymamy z całych sił
Daj znać co i jak

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz jakby to bylo dla mnie to byloby mi obojetne, dla dziecka nie. Jesli moge kupic chusteczki z mniejsza iloscia chemii to, to zrobie. I zeby byla jasnosc - nie narzucam ani nie krytykuje, ze uzywasz pampers :) po prostu w weekend czytalam o tym i chcialam sie podzielic...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tez czytalam ze chusteszki pampers to same zle skladniki...

reklama
Do góry