reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja zakupilam z rosmana babydream ekstra sensitive...ale hipp tez mial u niej dobre opinie...
Babydream najlepsze sa te rumiankowe calendula czy jakos tak. Maja dobry sklad. Reszta do bani, czytalam jakies testy.Te rozowe sensitive sa do d... Scieram nimi kurze, bo nie mam co z nimi zrobic, a kupilam paczke dla pudelka plastikowego na chusteczki[emoji6]
Ja uzywam te calendula i polecam.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak,miałam w brzuchu meksyk jak to określili lekarze wykonujący cc, miałam dwa razy laparoskopie i usuwane mięśniaki ale nigdy nikt nie mówił że jest tak źle, miałam poprzyrastane organy do blizny m.in pęcherz oraz jelita stąd potem dren i cewnik przez 4 dni.kolejna ciąża skończy się dla mnie tragicznie na oiomie taką diagnozę postawili :-(

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji15]

Podobno sa straszliwie naladowane chemia...
Tez bralam je pod uwage, ale po przeczytaniu recenzji skladu, dalam sobie spokoj. No i podobno nie mozna uzywac chusteczek przy kazdym przewijaniu, bo pakujesz na pupke chemie i wiecej chemii. Mozna uzywac, ale z rozsadkiem, a dobrym zamiennikiem jest niby wlasnie woda.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tez czytalam o chusteczkach pampers i nie kupilam ze wzgledu na opinie.

No to TeQuila mam podobnie do Ciebie. Kolejna ciąża zagrażające mnie i dziecku. Wiec kolejnego juz nie będzie. Mi podczas cc pękł pęcherz bo macica była zrosnieta z nim i macice mam tragiczna całą w zrostach. Jak to dr określ - taka macice widział 30 lat temu a inni lekarze którzy byli kolo mnie pierwszy raz taka widzieli. Endometrioza robi swoje.
[emoji15] Ech dziewczyny, przykro czytac takie posty[emoji15]

No to TeQuila mam podobnie do Ciebie. Kolejna ciąża zagrażające mnie i dziecku. Wiec kolejnego juz nie będzie. Mi podczas cc pękł pęcherz bo macica była zrosnieta z nim i macice mam tragiczna całą w zrostach. Jak to dr określ - taka macice widział 30 lat temu a inni lekarze którzy byli kolo mnie pierwszy raz taka widzieli. Endometrioza robi swoje.
Najgorsze że my mamy mrożaczka w klinice, nie oddam go nikomu a kolejna ciąża może skończyć się tragicznie... Nie wiem co zrobić :-(

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!

MAMUSIE DAWAJCIE ZNAĆ KOGO DOPISAĆ ;) niech nam rośnie szczęśliwa lista
Witamy nowe mamusie i czekamy na kolejne :)

Mavi trzymamy kciuki za spokój, wyciszenie skurczy i wyjście do domku. Zojka ma jeszcze czas <3

Agatek28 ma na sprzedaż ciuszki w rozmiarze 50 :)
Zestaw zawiera:
kombinezon (smyk) - szary, cieplutki, puchaty, milusi w dotyku, body na krótki rękaw (f&f) 6 szt., body na długi rękaw (smyk) 5 szt., czapeczki (h&m) 2 szt., body kopertowe na długi rękaw (h&m) 4 szt., półśpiochy (tzw spodenki - h&m) 3 szt., pajace długi rękaw (f&f) 5 szt.

STYCZEŃ

16: Flandi - melduje się w szpitalu
16: Fiolek81 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
17: natula - wizyta u gin prowadzącego ciążę
19: natula - wizyta u diabetologa
29: butterfly1331 - wizyta u gin prowadzącego ciążę

LUTY

01: katharina203 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
01: Kajka*89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
06: ema51 - usg
17: Peugeotka36 - wizyta u gin prowadzącego ciążę

MARZEC

02: cytrynkaxxxx84 - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisać !!!

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3

03.02.2017 - Fiolek81: Grażynka
15.02.2017 - Flandi: Lena & Leon
22.02.2017 - Mavi: Zoja
23.02.2017 - Kajka*89: Wojtuś
21.03.2017 - ma_rta: dziewczynka
26.03.2017 - nieagatka: Liliana

28.03.2017 - natula: Natalia
05.04.2017 - husann: Jakub
06.04.2016 - rybka14: Wojtuś & Piotruś cc

14.04.2017 - Peugeotka36: dziewczynka
18.04.2017 - Atena33: chłopiec
21.04.2017 - Lile: Łucja & Łukasz
14.05.2017 - Katharina203: Maja
15.05.2017 - Butterfly1331: Staś

22.05.2017 - cytrynkaxxxx84: chłopiec
19.06.2017 - ema51 ?
17.07.2017 - Rustynka: ?

reklama
Babydream najlepsze sa te rumiankowe calendula czy jakos tak. Maja dobry sklad. Reszta do bani, czytalam jakies testy.Te rozowe sensitive sa do d... Scieram nimi kurze, bo nie mam co z nimi zrobic, a kupilam paczke dla pudelka plastikowego na chusteczki[emoji6]
Ja uzywam te calendula i polecam.

Widzisz a ja czytalam o nich i o skladzie same super opinie...

Do góry