reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny spakowane juz jesteście??? Ja narazie chodze i krece się kolo walizek i nie jestem wstanie się zmusić do spakowania.. A czas płynie coraz szybciej.. Powiedzie mi jeszcze czy plan porodu wypełnia się z gin. czy samej.??

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Taaak to mi wszystkie mamy kolezanki mowia w pracy :/// Ale czytalam tu ostatnio nie pamietam nicku kobietki ,synek przesypia od wieczora do rana a ma 5 mscy ....wszustko wyjdzie potem ....;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też mówiłam o tym mojemu m ze trzeba do 5 mc wytrzymać :)
Dziś w przychodni tez była matka z 5 mc dzieckiem i tez mówiła ze śpi od 19 do 2 nakarmi i mała znów śpi do 8. Wiec damy wszystkie radę :D

Ja juz spakowana, ale nie wiem co z planem porodu. Nie umowilam sie jeszcze na ogladanie oddzialu a chcialabym zeby sie oswoic.

Nieagatko, ja jutro zaczynam 30tc i też u mnie nie moc, o 19 marzę by już iść spać, a prawie cały dzień leżę :p A z pod prysznica to wychodzę taka zmęczona, że muszę się położyć :D

Dzieki Babki za pocieszenie :)
Na szkole rodzenia polozna nam mowila, ze wh niej 32 tydz to jest abaolutna granica, jesli chodzi o chodzenie do pracy. Potem juz tylko odpoczynek, zeby sie przygotowac do tego, co bedzie potem, bo latwo nie bedzie [emoji12]
Ja spakowana nie jestem, ba nawet nie mam jeszcze nic dla siebie. Planuje prac rzeczy malej i zaczac sie powoli pakowac poczatkiem lutego, bo potem boje sie, ze juz wogole sil miec nie bede.
Co do spania maluchow to te 2 przyjaciolki, o ktorych kilka razy wspominalam obie twierdza, ze dzieki woombie i szumisiowi maja 4-5h snu ciagiem prawie co noc i w sumie od poczatku, wiec tez bede probowac [emoji16]

To zalezy od szkoly rodzenia ,,,jeszcze nie zaczelam szkoly rodzenia Ale np dla naszej dobroci staram Sue trzy razy w tyg spacerowac plus chodze na basen
Jedna wogole nie mowi o czyszczeniu jezyczka njemowlakom a druga szkola mowi
Ja ogolnie stwierdzilam ze skoro praca mi mi ani jej nie szkodzi i to tylko 6 h na dzien to ide Alez jasne tez bedzue ze jesli w 31 tyg ciazy zle bedzue to (mam nadZ nie ), to polezymy plackiem
Nasza ciaza to jak kazda normalna i wskazany jest lekki ruch ))

reklama
To zalezy od szkoly rodzenia ,,,jeszcze nie zaczelam szkoly rodzenia Ale np dla naszej dobroci staram Sue trzy razy w tyg spacerowac plus chodze na basen
Jedna wogole nie mowi o czyszczeniu jezyczka njemowlakom a druga szkola mowi
Ja ogolnie stwierdzilam ze skoro praca mi mi ani jej nie szkodzi i to tylko 6 h na dzien to ide Alez jasne tez bedzue ze jesli w 31 tyg ciazy zle bedzue to (mam nadZ nie ), to polezymy plackiem
Nasza ciaza to jak kazda normalna i wskazany jest lekki ruch ))

Ruch jak najbardziej i podziwiam za ten basen. To chodizlo bardziej o to, zeby sie odstresowac, spac do woli o po prostu odpoczywac, a nie chodzic do pracy :)
Zwlaszcza, ze tu potem jest tylko 4 mieisace maciezynskiego...

Do góry