reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Pierwszy raz spuchly mi stopy. Nie wiem czy dlatego ze dzis wstalam o 5 rano, czy tak juz bedzie do konca:szok:Nie moglam wcisnac w klapki i pietami po podlodze tarlam:realmad:

Dziewczyny które zastanawiają się nad zakupem wyprawki na Makaszka.pl ODRADZAM!!! Co prawda ceny mają rewelacyjnie niskie ale niestety cena przekłada się na jakość. Ja robiłam zakupy na makaszka.pl, w kiwika baby oraz milutka,rzeczy użytkuje od miesiąca i kiwika oraz milutka wyglądają jak nowe a rzeczy z Makaszki wyglądają jeszcze nie masakrycznie ale już widać ślady użytkowania, bawełna się zmechaciła, skulkowała. Także warto dołożyć parę złotych i kupić gdzie indziej kocyki, rożki itd niż potem się wściekać jak ja ;-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny które zastanawiają się nad zakupem wyprawki na Makaszka.pl ODRADZAM!!! Co prawda ceny mają rewelacyjnie niskie ale niestety cena przekłada się na jakość. Ja robiłam zakupy na makaszka.pl, w kiwika baby oraz milutka,rzeczy użytkuje od miesiąca i kiwika oraz milutka wyglądają jak nowe a rzeczy z Makaszki wyglądają jeszcze nie masakrycznie ale już widać ślady użytkowania, bawełna się zmechaciła, skulkowała. Także warto dołożyć parę złotych i kupić gdzie indziej kocyki, rożki itd niż potem się wściekać jak ja ;-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Bosko... wlasnie czekam na duuza paczke od nich [emoji24] Wydalam tam calkiem sporo, wiec jesli to nic nie warte, to super...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej wysztkim odzywam sie pierwszy raz tutaj[emoji4] ja właśnie zrobilam zamowienie na next i wzielam 10 spioszkow 62 i jeden komplet spioszkow 56 bo mysle a podwinie sie i widze ze pewnie nasze kluski szybko ich nie założą [emoji23]
U mnie dzisiaj 23t3d ciaza blizniacza 1k2o i dwoch chlopakow ktorzy właśnie sobie jakis mecz rozgrywaja [emoji85][emoji7][emoji177][emoji177]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Bosko... wlasnie czekam na duuza paczke od nich [emoji24] Wydalam tam calkiem sporo, wiec jesli to nic nie warte, to super...

Ja mam kocyk minky ocieplony, uzywam miesiąc, był juz prany i jest bez zmian więc może nie będzie tak zle [emoji57]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Zawsze mozna reklamowac.
Poza tym jak zamawiasz prz3z internet to masz prawo zwrotu 14 dni bez podania przyczyny. Takie jest prawo konsumenta!

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry