reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Moje jeszcze nie szaleją,czasami czuje takie rozpychanie i "bąbelki", wiec mam nadzieję że powoli zaczną coś więcej. Ale ja mam sporą nadwagę, więc boje się że będę bardzo słabo coś czuła;(
Spokojnie poczujesz napewno ja czekalam juz się nawet martwilam a jak zaczęli trenować to czasami mowie żeby choć na chwilę zrobili sobie przerwę bo mamusie juz wnętrzności bolą :) szczególnie pęcherz :)

reklama
Ok,dzięki za odpowiedź. 56 + już mam sporo,bo udało mi sie kupić na Allegro pakę 100 ubranek za grosze, a i moi rodzice strasznie szaleją, bo to ich pierwsze wnuki, na które tyle lat czekali;) Ale właśnie mam problem z tymi malutkimi;)
Sa tez 50 na allegro i w Tesco jest sporo malutkich tez na 44

Ok,dzięki za odpowiedź. 56 + już mam sporo,bo udało mi sie kupić na Allegro pakę 100 ubranek za grosze, a i moi rodzice strasznie szaleją, bo to ich pierwsze wnuki, na które tyle lat czekali;) Ale właśnie mam problem z tymi malutkimi;)
agatek28 pisała wyżej, że ma ciuszki 50 po swoim synku - może akurat Ci spasują :)

Hej, witam;) Mamy bliźniakowe proszę pomóżcie. Jak z ubrankami roz.50? Jak kupowałyście? Bo jestem w strasznej kropce i nie wiem jak ten rozmiar ogarnąć;( kupować? Wstrzymać się?
Ja co prawda nie mam bliźniąt ale mój synek chodzi w ubraniach na 50 cm nadal mimo że ma miesiąc więc przy bliźniakach na bank nawet mniejsze :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja co prawda nie mam bliźniąt ale mój synek chodzi w ubraniach na 50 cm nadal mimo że ma miesiąc więc przy bliźniakach na bank nawet mniejsze :-)

Moj chodzi w 62[emoji12]
56 zalozylam pare razy, ale juz byly ciasne jak zakladalam.
A wczesniak, tylko w szpitalu sie smiali ze wczesniak to z niego zaden bo taki duzy[emoji12]
Jakbym dotrwala do yerminu to pewnie by z 5 kg wazyl[emoji12]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj chodzi w 62[emoji12]
56 zalozylam pare razy, ale juz byly ciasne jak zakladalam.
A wczesniak, tylko w szpitalu sie smiali ze wczesniak to z niego zaden bo taki duzy[emoji12]
Jakbym dotrwala do yerminu to pewnie by z 5 kg wazyl[emoji12]

O kurcze, to faktycznie już duży chłopak :-) mój w 50 na początku się topił teraz są już prawie dobre :p zależy od firmy :-) w 62 jeszcze długo nie pochodzi ;-) na zdjęciu w ubraniach w rozmiarze 50 :-)rękawy podwijane po łokcie :p
1483999731619.jpg

Załączniki

• 1483999731619.jpg
    1483999731619.jpg
    42,5 KB · Wyświetleń: 633
O kurcze, to faktycznie już duży chłopak :-) mój w 50 na początku się topił teraz są już prawie dobre :p zależy od firmy :-) w 62 jeszcze długo nie pochodzi ;-) na zdjęciu w ubraniach w rozmiarze 50 :-)rękawy podwijane po łokcie :p Zobacz załącznik 790880

O jej, to malutki. A ile wazyl i jaki byl duzy jak sie urodzil?

Sliczny jest[emoji6]

O jej, to malutki. A ile wazyl i jaki byl duzy jak sie urodzil?

Sliczny jest[emoji6]

Ważył 3150 g i miał 53 cm ale waga spadła do 2830 g i dopiero niedawno osiągnął wagę urodzeniową :-) ogólnie taki mały i chudy krasnoludek :p

Ważył 3150 g i miał 53 cm ale waga spadła do 2830 g i dopiero niedawno osiągnął wagę urodzeniową :-) ogólnie taki mały i chudy krasnoludek :p

Moj kuzyn mial 2600 ,52cm jak sie urodzil a teraz ma 183cm ,89kg i pan inzynier ;)
Sliczniutki synek !!! ,Ja tak was czytam o karmieniu o zmienianiu pozycji i JuZ nue moge Sue doczekac kwietnia ,Ale byle do przodu ,dzis dokumenty do szefa podpisane ze koniec pracy bedzie 2 marca yupiiii
Dobrej nocki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moj kuzyn mial 2600 ,52cm jak sie urodzil a teraz ma 183cm ,89kg i pan inzynier ;)
Sliczniutki synek !!! ,Ja tak was czytam o karmieniu o zmienianiu pozycji i JuZ nue moge Sue doczekac kwietnia ,Ale byle do przodu ,dzis dokumenty do szefa podpisane ze koniec pracy bedzie 2 marca yupiiii
Dobrej nocki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ani się obejrzysz a będziesz tulić maleństwo w ramionach jak my :-)

Sent from my C6603 using Forum BabyBoom mobile app

Do góry