reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A macie jakies rady na poczatek kurzajki? Czym mozna wyleczyc?
Mój brat, gdy był dzieckiem długo z tym walczył. Nie pomagały żadne maści, dopiero jakiś lekarz starej daty kazał mu umyć ręce w gnojówce (tak, wiem, jak to brzmi :) ) i od tego czasu koniec- minęło ze 20 lat, nigdy więcej nie miał. Ale to trochę drastyczna metoda, ja bym wymiotowała non stop :)

reklama
Dzięki, kupię je. Wcześniej też czasem z nich korzystałam, chociaż faktycznie dłużej się goiło. Właśnie znalazłam u mamyginekolog informację, że na opryszczkę w ciąży można stosować te maści, co wcześniej, więc posmarowałam zoviraxem.

Powaznie? Kuzwa, a ja myslalam, zd nie mozna i tylko alkoholem przemywalam i rzecz jasna goi sie baardzo powoli. Dobrze wiedziec na przyszlosc - dzieki.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mąż kazał mi go wczoraj kupić, ale chciałam, żeby sam też zobaczył i dziś po niego jedziemy. Tylko zaczęłam czytać opinie i zgłupiałam:-\ Cześć ludzi twierdzi, że jest super, a część, że dziecko ma w nim złą pozycję, bo mu leci główka i że się w nim poci. Nie znam nikogo, kto go ma i nie mam jak tego zweryfikować :( Tani nie jest, a nie chcę popełnić błędu.
Ktoras z dziewczyn tu na forum kupila recaro, ale nie pamietam ktora[emoji6]
Co do lecacej glowki to nie wiem ale wiem ze ma dobre wyniki w testach.
Wiesz...kazdy fotelik trzeba przymierzyc do auta, bo siedzenia w autach sa pod roznym katem. Moze Ci co pisza ze leci glowka, zle dobrali fotelik do swojego auta, bo nie kazdy pasuje do kazdego auta. Nam na szkoleniu z fotelikow w szkole rodzenia mowile ze jak zle sie dobierze fotelik do auta to dziecku leci glowka i sie przydusza.
Popros zeby Wam w sklepie przymierzyli do auta i zeby ocenili czy pasuje do Waszego.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Recaro tez jest b.dobry, oni robia fotele do aut wyscigowych.
U mnie maz chcial recaro, ale ja juz zdecydowalam sie na peble, bo oba sa b. dobre.
Nastepny chcemy kupic recaro, bo maz ma bzika na punkcie Recaro[emoji12]

Moj tez [emoji16] i tez mowi, ze nastepny bedzie recaro i zaden inny [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mój brat, gdy był dzieckiem długo z tym walczył. Nie pomagały żadne maści, dopiero jakiś lekarz starej daty kazał mu umyć ręce w gnojówce (tak, wiem, jak to brzmi :) ) i od tego czasu koniec- minęło ze 20 lat, nigdy więcej nie miał. Ale to trochę drastyczna metoda, ja bym wymiotowała non stop :)
Tez o tym slyszalam i dziala ponoc [emoji6]

Mówiłam mu ostatnio niech uruchomi produkcje i sprzedaje za 20 -30 zł w zależności od wielkości :) wyślij mi wymiary i czy chcesz pomalowane czy sama pomalujesz :)

reklama
Do góry