reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A macie jakies rady na poczatek kurzajki? Czym mozna wyleczyc?
Mój brat, gdy był dzieckiem długo z tym walczył. Nie pomagały żadne maści, dopiero jakiś lekarz starej daty kazał mu umyć ręce w gnojówce (tak, wiem, jak to brzmi :) ) i od tego czasu koniec- minęło ze 20 lat, nigdy więcej nie miał. Ale to trochę drastyczna metoda, ja bym wymiotowała non stop :)

reklama
Dzięki, kupię je. Wcześniej też czasem z nich korzystałam, chociaż faktycznie dłużej się goiło. Właśnie znalazłam u mamyginekolog informację, że na opryszczkę w ciąży można stosować te maści, co wcześniej, więc posmarowałam zoviraxem.

Powaznie? Kuzwa, a ja myslalam, zd nie mozna i tylko alkoholem przemywalam i rzecz jasna goi sie baardzo powoli. Dobrze wiedziec na przyszlosc - dzieki.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mąż kazał mi go wczoraj kupić, ale chciałam, żeby sam też zobaczył i dziś po niego jedziemy. Tylko zaczęłam czytać opinie i zgłupiałam:-\ Cześć ludzi twierdzi, że jest super, a część, że dziecko ma w nim złą pozycję, bo mu leci główka i że się w nim poci. Nie znam nikogo, kto go ma i nie mam jak tego zweryfikować :( Tani nie jest, a nie chcę popełnić błędu.
Ktoras z dziewczyn tu na forum kupila recaro, ale nie pamietam ktora[emoji6]
Co do lecacej glowki to nie wiem ale wiem ze ma dobre wyniki w testach.
Wiesz...kazdy fotelik trzeba przymierzyc do auta, bo siedzenia w autach sa pod roznym katem. Moze Ci co pisza ze leci glowka, zle dobrali fotelik do swojego auta, bo nie kazdy pasuje do kazdego auta. Nam na szkoleniu z fotelikow w szkole rodzenia mowile ze jak zle sie dobierze fotelik do auta to dziecku leci glowka i sie przydusza.
Popros zeby Wam w sklepie przymierzyli do auta i zeby ocenili czy pasuje do Waszego.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Recaro tez jest b.dobry, oni robia fotele do aut wyscigowych.
U mnie maz chcial recaro, ale ja juz zdecydowalam sie na peble, bo oba sa b. dobre.
Nastepny chcemy kupic recaro, bo maz ma bzika na punkcie Recaro[emoji12]

Moj tez [emoji16] i tez mowi, ze nastepny bedzie recaro i zaden inny [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mój brat, gdy był dzieckiem długo z tym walczył. Nie pomagały żadne maści, dopiero jakiś lekarz starej daty kazał mu umyć ręce w gnojówce (tak, wiem, jak to brzmi :) ) i od tego czasu koniec- minęło ze 20 lat, nigdy więcej nie miał. Ale to trochę drastyczna metoda, ja bym wymiotowała non stop :)
Tez o tym slyszalam i dziala ponoc [emoji6]

Mówiłam mu ostatnio niech uruchomi produkcje i sprzedaje za 20 -30 zł w zależności od wielkości :) wyślij mi wymiary i czy chcesz pomalowane czy sama pomalujesz :)

reklama
Do góry