gosia321
Fanka BB :)
Wiem wiem slyszalam. Ale chyba wilalabym sobie tego oszczedzicTo nie jest nic rzadkiego ani niespotykanego przy porodzie :-)
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem wiem slyszalam. Ale chyba wilalabym sobie tego oszczedzicTo nie jest nic rzadkiego ani niespotykanego przy porodzie :-)
Z tego co słyszałam, to nawet bez względu na lewatywęTo nie jest nic rzadkiego ani niespotykanego przy porodzie :-)
Z tego co słyszałam, to nawet bez względu na lewatywę
To był na pewno ten sklep i rozmawialiśmy z właścicielem. Zrobił na nas dobre wrażenie, dopiero w Boćku w Zabrzu kobieta pokazała nam, jak wyglądają te kolejne foteliki- ich już nie wepniesz do wózka. Model z isofix ma podobno tylko maxi cosi, ale akurat ten kolejny nie wypadł dobrze w testach- tak nam dziś powiedzieli w DG.
I ja właśnie chyba wybiorę bebetto ale Twoj tez bardzo mi się podoba, jak juz kupie to obowiązkowo pochwale się na forumEwelin86 ma taki i mowila ze bardzo fajny. Mi tez on sie spodobal ale jak zobaczylam go na zywo to stelaz troche dziwny. Ale kazdy ma inny gust a jak wiesz to o gustach nie dyskutuje sie.
Wiec zebym to ja mialam wybierac to bym wybrala bebetto murano.
Nasze sa bardzo podobne. Ja ze swojego jestem bardzo zadowolona. Wiec czekamy.I ja właśnie chyba wybiorę bebetto ale Twoj tez bardzo mi się podoba, jak juz kupie to obowiązkowo pochwale się na forum
Ja mam ten modelJeszcze rozważam tutek grander play
Po wizytach w kilku sklepach mam wrażenie, że sprzedawcy mają podpisane umowy z firmami i promują to, z czego mają większy zysk :-\Ja przegladnelam chyba z 20 testow, na hiszpanskich, polskich i angielskich stronach. Potem bez zdradzania decyzji kazalam to samo zrobic mojemu mezowi i stad wybor mc pebble, bo mial same dobre opinie wiec bardzo dziwi mnie to co Ci powiedzieli...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom