reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
no i zatrzymało się, choinkę ubieram. Bez sensu. Tyle godzin było z zegarkiem równo co 16 minut, a teraz raz 30 raz 10 ....
Szalona jestes:) ja juz bym pewnie blokowala miejsce na porodowce... Mimo ze jeden porod mam za soba;)
Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze, w miare bezbolesnie i szybko:)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Szalona jestes:) ja juz bym pewnie blokowala miejsce na porodowce... Mimo ze jeden porod mam za soba;)
Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze, w miare bezbolesnie i szybko:)

Muszę jakoś dotrwać do rana, bo nie mam co zrobić ze starszą. W nocy mogę się nie dodzwonić do znajomych. A budzić ją i brać ze sobą to nienajlepszy pomysł. Jej ojciec będzie mógł dopiero po 11 rano.

Jest ze mną dziewczyna, studentka. Szczęśliwa że może pomóc. Nie jestem sama.
6cm i czekam na znieczulenie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieje ze juz po... Ze wszystko dobrze. Dobrze ze mialas towarzystwo studentki... Ze mna poprzednio siostra mlodsza była: )
Czekamy na dobre informacje szczęśliwej mamy:)

reklama
Do góry